Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Πώς να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας χωρίς να πάμε για ψώνια

Είτε κάνετε οικονομία αυτή την περίοδο, είτε θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο sustainable τρόπο ζωής, η Vogue συγκεντρώνει τα 5 βασικά β...



Είτε κάνετε οικονομία αυτή την περίοδο, είτε θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο sustainable τρόπο ζωής, η Vogue συγκεντρώνει τα 5 βασικά βήματα που θα ανανεώσουν το στιλ σας χωρίς να χρειαστεί να ψωνίσετε τίποτα.
Ένα από τα θετικά της πανδημίας είναι πως οι περισσότεροι από εμάς βρήκαν επιτέλους τον απαραίτητο χρόνο για να οργανώσουν τις ντουλάπες τους, να κάνουν ένα γερό ξεκαθάρισμα στη γκαρνταρόμπα τους και να δώσουν δεκάδες κομμάτια που κρατούν για χρόνια αλλά δεν αξιοποιούν ποτέ. Vintage μπλουζάκια (που δεν θυμόμασταν καν πως είχαμε), παλιά πανωφόρια και μερικά ξεχασμένα ζευγάρια παπούτσια ήρθαν ξανά στο φως και εμείς συνειδητοποιήσαμε πως δεν υπάρχει ωραιότερη αίσθηση από το να κάνεις ψώνια στη ντουλάπα σου.

Ένα οργανωμένο declutter λοιπόν είναι ό,τι χρειάζεται για να ανανεώσουμε τον χώρο αλλά και το στιλ μας. Αν αναλογιστούμε πως σύμφωνα με έρευνες η πλειοψηφία των ανθρώπων τείνει να αγνοεί το 50% της γκαρνταρόμπας της – ειδικά εν μέσω lockdown που φοράμε κυρίως φόρμες και κολάν – μόλις σας δόθηκε το καλύτερο κίνητρο για να ξεκινήσετε από σήμερα το ξεκαθάρισμα και να αναβαθμίσετε τα outfit σας χωρίς να χρειαστεί να ψωνίσετε νέα ρούχα – αρκεί να ξαναθυμηθείτε αυτά που έχετε και δεν φοράτε.

Ξεχωρίστε τα basics

Το πρώτο βήμα στο declutter της γκαρνταρόμπας σας πρέπει να είναι ο διαχωρισμός των βασικών κομματιών και κυρίως αυτών που είναι σε ουδέτερες αποχρώσεις. Αυτά τα κλασικά κομμάτια είναι απαραίτητα σε κάθε outfit της καθημερινότητας, από all-black, σε πολύχρωμα, και για αυτό πρέπει να έχουν μια ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα σας. Φορέστε τα με statement κομμάτια, όπως ρετρό πανωφόρια και καουμπόικες μπότες, και δώστε τους νέο αέρα.

Instagram inspo

Τι καλύτερο από ένα πλούσιο, γεμάτο ιδέες και εικόνες feed στο Instagram, ικανό να μας παρέχει την καθημερινή έμπνευση που χρειαζόμαστε απλά με ένα σκρολάρισμα; Σελίδες με outfit από τα 90s και τα 00s είναι η νέα μας αγαπημένη «εμμονή», καθώς πρόκειται για κάτι που ξέρουμε πως θα μας δώσει αυτό που αναζητάμε – πώς να φορέσουμε τις παλιές λευκές δερμάτινες μπότες μας, πώς να επαναφέρουμε τις Juicy Couture φόρμες και πώς να συνδυάσουμε το δερμάτινο jacket μας με άποψη.

Έμφαση στα παπούτσια

Το 2020 ήταν ομολογουμένως η χρονιά των chunky sneaker, παντού, πάντα και για όλες τις περιστάσεις. Ωστόσο, την ίδια περίοδο είδαμε να επιστρέφουν δυναμικά οι κομψές μπαλαρίνες, τα loafers, και για τους πιο τολμηρούς, τα Crocs. Αν η ντουλάπα σας «κρατάει» ακόμα κάποιο από αυτά τα υποδήματα που λατρεύαμε παλιά και τώρα είναι back in fashion, είναι ευκαιρία να το επαναφέρετε με απρόσμενους συνδυασμούς.

Τα αξεσουάρ είναι το κλειδί

Παλιά δαχτυλίδια, κοκαλάκια για τα μαλλιά, περίτεχνα κολιέ και ό,τι άλλο είχατε ανακαλύψει κάποτε με μεγάλη χαρά σε vintage markets, αλλά πλέον έχετε χρόνια να φορέσετε, έχουν ξανά την τιμητική τους στα outfit της σεζόν. Μη διστάσετε λοιπόν να πειραματιστείτε, φορώντας κοσμήματα πάνω από γάντια (ευχαριστούμε, Miley Cyrus) και απογειώνοντας το σύνολο με τη δημιουργικότητά σας.

Μη ξεχάσετε, το παλτό

Πολύχρωμα, με prints, καρό ή απλά μονόχρωμα, τα παλτό είναι το απόλυτο «φινίρισμα» ενός επιτυχημένου χειμερινού look. Αν ψάχνετε έμπνευση, η Hailey Bieber είναι «μάστερ» στο outerwear, ποντάροντας στην ασφάλεια ενός puffer για τέλεια σιλουέτα, αλλά και τολμώντας με γιλέκα και σούπερ μακριά πανωφόρια που δίνουν ύψος. 


Πηγή: vogue.ge
ΧΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram