Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Στέφανος Μάνος: «Ζω στην Εκάλη από παιδί, τέτοια διάλυση πρώτη φορά βλέπω»

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει με ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην βουλευτής και υπουργός, Στέφανος Μάνος, ο οποίος κάνει λό...


Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει με ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην βουλευτής και υπουργός, Στέφανος Μάνος, ο οποίος κάνει λόγο για «γενική διάλυση» λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια», που τον έχει αφήσει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα τις τελευταίες 36 ώρες και χωρίς ύδρευση εδώ και 12 ώρες.

Ο ιδρυτής του φιλελεύθερου πολιτικού κόμματος «Δράση», σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι είναι μόνιμος κάτοικος της Εκάλης από τα παιδικά του χρόνια και πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπος με τέτοια «γενική διάλυση» λόγω κακοκαιρίας. «Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;», γράφει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Στέφανου Μάνου στο Twitter:

"Από όταν ήμουν παιδί κατοικώ στην Εκάλη. Παλιά είχαμε συχνά χιόνια το χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια, όχι. Φέτος ήταν η εξαίρεση. Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram