Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

ΚΙΝΑΛ για το κορωνοπάρτυ στην Ικαρία: "Κυβέρνηση και ΕΡΤ οφείλουν εξηγήσεις"

«Επισημάναμε από την πρώτη στιγμή το αυτονόητο: ότι οι εικόνες από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ικαρία είναι προκλητικές κ...


«Επισημάναμε από την πρώτη στιγμή το αυτονόητο: ότι οι εικόνες από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ικαρία είναι προκλητικές και προσβλητικές» τονίζει το Κίνημα Αλλαγής και προσθέτει:

«Κυρίως για τους πολίτες που καλούνται να κλειστούν στα σπίτια τους από τις 6 το απόγευμα και να τηρήσουν τα μέτρα, ενώ ο Πρωθυπουργός, υπουργοί και στελέχη της ΝΔ συνωστίζονται και γευματίζουν. Η ευθύνη του πρωθυπουργού είναι προσωπική και δεδομένη.

Δεν είναι υπεράνω του νόμου, ούτε να θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Κουνάνε το δάχτυλο στους πολίτες, αλλά εξαιρούν τους εαυτούς τους από τα μέτρα.

Είναι επίσης γεγονός ότι η ΕΡΤ -όπως και άλλα κανάλια αρχικά- αποσιώπησαν το κορωνοπάρτι του κ. Μητσοτάκη, όπως και τις αποδοκιμασίες στην Ικαρία. Δεν γνωρίζουμε αν έγινε παρέμβαση με σκονάκι (όπως καταγγέλλεται ) ή με προφορική εντολή. Το βέβαιον είναι ότι έγινε. Η Κυβέρνηση και η Διοίκηση της ΕΡΤ οφείλουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram