Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Ο εύκολος τρόπος να αφαιρέσεις τη μάσκαρα χωρίς να χάσεις ούτε μία βλεφαρίδα

Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι ένα σωτήριο προϊόν αν θέλουμε μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια. Διατηρεί τις βλεφαρίδες στο μήκος που θέλουμε για...


Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι ένα σωτήριο προϊόν αν θέλουμε μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια.

Διατηρεί τις βλεφαρίδες στο μήκος που θέλουμε για ώρες. Ωστόσο, επειδή έχει σχεδιαστεί για να «αντέχει», η αφαίρεσή της δεν είναι μια εύκολη υπόθεση.

Ο λάθος τρόπος ντεμακιγιάζ μπορεί να προκαλέσει πτώση των βλεφαρίδων ή να ερεθίσει το δέρμα γύρω από τα μάτια.

Το πρώτο και πιο βασικό βήμα είναι η χρήση ειδικού καθαριστικού για αδιάβροχο μακιγιάζ και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Αποφύγετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν, καθώς μπορεί να ερεθίσει το δέρμα γύρω από τα μάτια και να έχετε ανεπιθύμητα αποτελέσματα, όπως φαγούρα.

Ενώ η αδιάβροχη μάσκαρα είναι απόλυτα ασφαλές προϊόν, οι ειδικοί μας συνιστούν να φοράμε αδιάβροχες φόρμουλες με φειδώ, καθώς η αφαίρεσή τους μπορεί να ερεθίσει το δέρμα και τα μάτια. 

Μουλιάστε ένα βαμβάκι με προϊόν ντεμακιγιάζ των ματιών και πιέστε προς τα μάτια. Κάνετε πάντα απαλές κινήσεις, με καθαρό βαμβάκι.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, σύρετε προς τα κάτω και μακριά. Αυτό επιτρέπει στο προϊόν να λειτουργεί πλήρως στη διάλυση της μάσκαρας, η οποία προστατεύει τις βλεφαρίδες και απαλά αλλά αποτελεσματικά αφαιρεί το μακιγιάζ με ελάχιστο τράβηγμα (και συνεπώς, με μηδενική ή ελάχιστη απώλεια βλεφαρίδων).

Χρησιμοποιήστε μία μπατονέτα, στην οποία επίσης έχετε εφαρμόσει ντεμακιγιάζ ματιών, για να καθαρίσετε απαλά τη μάσκαρα ανάμεσα στις βλεφαρίδες για να αποφύγετε μουτζούρες το επόμενο πρωί.

Μην τρίβετε την μπατονέτα ή το βαμβάκι. Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι έως και 10 φορές πιο λεπτό από άλλα μέρη του προσώπου και επομένως είναι πιο ευαίσθητο. Αντ 'αυτού, απλώς επαναλάβετε τη διαδικασία εάν η μάσκαρα σας παραμένει. 


Πηγή: bovary.gr

ΧΕΛΛΑΔΑ



Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram