Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Βούλα Παπαχρήστου: Κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο

Έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας της πραγματοποίησε σήμερα η Βούλα Παπαχρήστου στη διάρκεια ου indoor Tour της WA στ...


Έναν από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας της πραγματοποίησε σήμερα η Βούλα Παπαχρήστου στη διάρκεια ου indoor Tour της WA στο Τορούν, στο στάδιο, που σε λίγες εβδομάδες θα διεξαχθεί τοι Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

Η έμπειρη πρωταθλήτρια βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ με άλμα στα 14,60 μ. στο τριπλούν, στην τέταρτη προσπάθεια της κι έγινε η κορυφαία άλτρια φέτος στον κόσμο και η τρίτη όλων των εποχών στην Ελλάδα πίσω από τις Δεβετζή (14,84 μ.) και Τσιαμήτα (14,63 μέτρα.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι έκανε εξαιρετικό αγώνα, αφού ξεκίνησε με 14,21 μ., συνέχισε με 14,35 μ., άκυρο, 14,25 μ., 14,60 μ., ενώ επέλεξε να μην εκτελέσει το έκτο και τελευταίο της άλμα.

Η Παπαχρήστου βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό, το οποίο ήταν 14,50μ. από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκόβης, όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Η έμπειρη αθλήτρια με τη σημερινή της εμφάνιση έδειξε τις προθέσεις της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εκεί όπου θα επιδιώξει να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, το οποίο λείπει από τη συλλογή της.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στο Βερολίνο, η οποία ήταν νικήτρια στο σημερινό αγώνα, ήταν τρίτη το 2017 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και δεύτερη πριν δύο χρόνια στη Γλασκόβη και φέτος θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, για να συμπληρώσει τη συλλογή της.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram