Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Ο Μητσοτάκης ήρθε στην Ικαρία σαν Μωϋσής, αλλά έφυγε σαν κλέφτης!

«Ο κόσμος του νησιού αυτού λοιπόν σήμερα έδειξε στον πρωθυπουργό το αυτονόητο, ότι είναι ανεπιθύμητος. Και αυτός, και οι παρατρε...


«Ο κόσμος του νησιού αυτού λοιπόν σήμερα έδειξε στον πρωθυπουργό το αυτονόητο, ότι είναι ανεπιθύμητος. Και αυτός, και οι παρατρεχάμενοί τού και οι μπάτσοι και οι ασφαλίτες που κουβάλησε»

Το ζήσαμε και αυτό! 

Ήρθε και έφυγε ο Μητσοτάκης από την Ικαρία. Ήρθε σίγουρα σαν "Μωυσής" αλλά έφυγε σάν κλέφτης !

Με την πρόφαση να εγκαινιάσει και να ελέγξει τα εμβολιαστικά κέντρα τού νησιού ο πρωθυπουργός της χώρας και οι παρατρεχάμενοί του ( ντόπιοι και μη) στήσανε άλλο ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να μας δείξουν πώς όλα πάνε καλά και πώς όλος ο κόσμος τον αγαπάει ,το λένε και οι δημοσκοπήσεις του ΣΚΑΙ εξάλλου.

Επισκέφθηκε την Ικαρία λοιπόν μετά τούς Φούρνους Κορσεών , ένα νησί αφημένο εδώ και χρόνια σε όλα τα επίπεδα, ένα νησί με υποστελεχωμένο νοσοκομείο που η παράταξη τού ήθελε να το κλείσει πριν λίγα χρόνια , ένα νησί που για μεγάλα χρονικά διαστήματα δεν έχει  γιατρούς και ιατροφαρμακευτικό υλικό στα περιφερειακά γιατρειά και στο κέντρο υγείας Ευδήλου. Ένα νησί με δύο δρομολόγια για Πειραιά όλο τον χειμώνα, χρόνια τώρα. Ένα νησί με προβλήματα στο οδικό δίκτυο ,στο δίκτυο ύδρευσης και ηλεκτροδότησης κατά καιρούς. Ένα νησί που τα σχολεία του έχουν ένα σορό προβλήματα σε έλλειψης προσωπικού αλλά και οικοδομικής φύσεως. Ένα νησί με κόσμο που παλεύει να τα βγάλει πέρα όπως όπως. Ένα νησί που οι πολιτικοί πρόγονοι του πρωθυπουργού χρησιμοποίησαν σαν τόπο εξορίας για χιλιάδες αγωνιστές και που ο ντόπιος πληθυσμός αγκάλιασε και τους έβαλε στα σπίτια του στην κυριολεξία.

Ο κόσμος του νησιού αυτού λοιπόν σήμερα έδειξε στον πρωθυπουργό το αυτονόητο , ότι είναι ανεπιθύμητος.

Και αυτός, και οι παρατρεχάμενοί τού και οι μπάτσοι και οι ασφαλίτες που κουβάλησε. Μπράβο στον κόσμο που συγκεντρώθηκε , πορεύτηκε και διαμαρτυρήθηκε δυναμικά τόσο στο νοσοκομείο του Αγίου Κυρήκου όσο και στο κέντρο υγείας Ευδήλου. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας σε αντίθεση με την "απέναντι πλευρά" .

Μπράβο γιατί έδειξε ότι ο μόνος δρόμος να φωνάξεις,να διεκδικήσεις και να αλλάξεις κάτι είναι στον δρόμο ,στο τώρα και όχι στο μετά και στο "θα λογαριαστούμε αργότερα" Μπράβο που έκανε τον Κούλη να νομίζει ότι βρέχει ενώ τον έφτυναν!


*Από τον λογαριασμό Facebook/Leli Verde



Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram