Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Ο Γιάννης Βασιλώττος "αδειάζει" Λιάγκα- Σκορδά λίγες ώρες μετά την εμφάνιση στο "Πρωινό"

Ο νεαρός ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες" δεν πέρασε καθόλου καλά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Ο  Γιάννης Βασιλώττος  βρέ...



Ο νεαρός ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες" δεν πέρασε καθόλου καλά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Ο Γιάννης Βασιλώττος βρέθηκε στο "Πρωινό" της Πέμπτης, όμως τίποτα δεν πήγε όπως προβλεπόταν.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μπορεί να τον υποδέχθηκαν όπως όλους τους καλεσμένους ωστόσο η συζήτηση, μετά την εκτενή αναφορά στον ρόλο του Μπάμπη στην επιτυχημένη σειρά της σεζόν, συνεχίστηκε περισσότερο σε χιουμοριστική διάθεση με τον καλεσμένο να μην μπορεί να εκφράσει όσα μάλλον είχε να πει, ειδικά εν μέσω της κρίσης στον χώρο του θεάματος.

Παρόλο που οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής του υποσχέθηκαν ξανά και ξανά να έρθει στην εκπομπή δεύτερη φορά ώστε να μιλήσουν περισσότερο, μιας και αυτή τη φορά ο μισός τηλεοπτικός χρόνος πέρασε κυρίως με τα αστεία που έκανε το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι, ο Γιάννης Βασιλώττος φάνηκε να ενοχλείται και τελικά "άδειασε" την εκπομπή με ένα μήνυμα στο facebook, λίγες ώρες αργότερα.

O ηθοποιός έκανε λόγο για αγένεια του τηλεοπτικού ζευγαριού προς το πρόσωπό του ενώ παραδέχθηκε πως είχε αμφιβολίες εξαρχής για το αν θα έπρεπε να εμφανιστεί στη συγκεκριμένη εκπομπή λόγω των παρουσιαστών και των απόψεών τους.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Γιάννης Βασιλώττος δεν έδειξε να ενοχλείται με την έκβαση της συζήτησης on air ενώ δεν εξέφρασε κάποιο παράπονο κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με τους παρουσιαστές να αφήνουν να εννοηθεί πως ο ηθοποιός θα έρθει ξανά στο "Πρωινό" για να μιλήσουν για περισσότερη ώρα.



Πηγη: yupiii.gr


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram