Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Fate The Winx Saga: Έρχεται και δεύτερη σεζόν στο Netflix

Οι νεράιδες ετοιμάζονται να κυριεύσουν για δεύτερη φορά τις οθόνες μας. Είναι πλέον επίσημο ότι η συναρπαστική σειρά Fate: The Winx Sag...



Οι νεράιδες ετοιμάζονται να κυριεύσουν για δεύτερη φορά τις οθόνες μας. Είναι πλέον επίσημο ότι η συναρπαστική σειρά Fate: The Winx Saga θα επιστρέψει στο Netflix με μία δεύτερη σεζόν.

Ειδικότερα, η πλατφόρμα ανακοίνωσε την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου ότι έδωσε το πράσινο φως για μια νέα σεζόν στην δραματική φανταστική σειρά με πρωταγωνίστρια την Abigail Cowen από τις Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα. Η σεζόν 2 του Fate: The Winx Saga στο Netflix θα έχει 8 επεισόδια, σε αντίθεση με την πρώτη που είχε μόλις 6.

Η νεραϊδένια σειρά που κατέκτησε το Netflix
Η σειρά επικεντρώνεται σε 5 νεράιδες και τις περιπέτειες τους στο στο μαγικό σχολείο Alphea, όπου και φοιτούν. Εκεί πρέπει να τελειοποιήσουν τις μαγικές τους δυνάμεις, ενώ έρχονται αντιμέτωπες με έρωτες, αντιπαλότητες και τέρατα που απειλούν την ίδια τους την ύπαρξη. Μαζί με την Cowen πρωταγωνιστούν και οι Hannah van der Westhuysen, Precious Mustapha, Eliot Salt και Elisha Applebaum.

Η σειρά Fate: The Winx Saga έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Ιανουάριο του 2022 και η σεζόν 2 θα ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα σε αυτόν τον χρόνο στην Ιρλανδία. Επιπλέον ηθοποιοί και χαρακτήρες που πολύ πιθανό να προστεθούν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Ωστόσο, αξίζει να επισημάνουμε ότι από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Fate: The Winx Saga εκτοξεύθηκε στην κορυφή του ελληνικού Top 10 και παρέμεινε για πολλές εβδομάδες.

Η σειρά από την Archery Pictures Production σε συνεργασία με την Rainbow είναι βασισμένη στο Winx Club, που δημιουργήθηκε στην Ιταλία από τον Iginio Straffi, ιδρυτή του Rainbow Group. Μετά την κυκλοφορία του το 2004, έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα κινούμενα σχέδια στην Ευρώπη και η πρώτη ιταλική σειρά που πουλήθηκε στις ΗΠΑ.

Οι δημιουργοί για τη σεζόν 2 του Fate: The Winx Saga στο Netflix
Ειδικότερα, ο παραγωγός του Fate: The Winx Saga, Bryan Young δήλωσε: “Τα 6 επεισόδια της πρώτης σεζόν απλώς έξυσαν λίγο την επιφάνεια αυτού του απίθανου πλούσιου κόσμου και των πανίσχυρων νεραϊδών που κατοικούν εκεί”. Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Όσο η ιστορία της Bloom εξακολουθεί να αναπτύσσεται, ανυπομονώ να μάθετε ακόμη περισσότερα για τις Aisha, Stella, Terra και Musa. Και ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να εμφανιστεί στο Alfea την επόμενη περίοδο”.

Η τελευταία φράση του δημιουργού είναι ξεκάθαρα υπαινιγμός ότι στη σεζόν 2 του Fate: The Winx Saga στο Netflix, πολύ πιθανό, να εμφανιστούν η Techna και η Flora, που δεν υπήρχαν στην πρώτη σεζόν. Ο δημιουργός των Winx ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η live-action εκδοχή των Winx ενώνεται με το κοινό με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν τα κινούμενα σχέδια. “Ανά τα χρόνια, έχουμε δει τις Winx να μεταμορφώνεται σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο και εκατομμύρια θαυμαστές ακολουθούν πιστά το σόου”, συμπλήρωσε. 


Πηγή: yoofly.gr


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram