Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: "Εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης - Στους πόσους νεκρούς θα επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές;"

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωση της Βάνας Παπαευαγγέλου για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ. "...


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωση της Βάνας Παπαευαγγέλου για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ. "Η κυνική παραδοχή ότι μία στις πέντε απώλειες αφορά ασθενείς εκτός ΜΕΘ αναδεικνύει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης. Αντί για την προστασία της δημόσιας υγείας η κυβέρνηση επιλέγει να προστατεύσει τα κέρδη των ιδιωτικών κλινικών" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

"Ας μας πει η κυβέρνηση στη μόνη κυνική γλώσσα που καταλαβαίνει: στους πόσους νεκρούς θα επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές; Πόσο κοστολογεί το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη την ανθρώπινη ζωή;" προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι μια αναφορά της Καθηγήτριας Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνας Παπαευαγγέλου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Παρασκευής έχει προκαλέσει αντιδράσεις. "Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ, πάντα υπήρχαν. Είναι πολύ μικρό το ποσοστό όμως των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω" ανέφερε η κ. Παπαευαγγέλου.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Best TV” Μεσσηνίας.  "Σήμερα, παραδέχονται πλέον κυνικά ότι το 20% των ασθενών πεθαίνει εκτός ΜΕΘ", σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Επισημαίνοντας ότι είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να μη στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ανέφερε ότι "το 2021, εν μέσω πανδημίας, οι μόνιμοι εργαζόμενοι στο δημόσιο σύστημα υγείας είναι 1680 λιγότεροι σε σχέση με το 2020, ενώ στο φετινό προϋπολογισμό η ΝΔ δίνει 600 εκ. ευρώ λιγότερα για τη στήριξη της δημόσιας υγείας".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram