Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Κορωνοϊός: Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία - Γιατί δεν έχει δοθεί το "πράσινο φως" για τις μετακινήσεις εκτός νομού

"Όποιος ασθενής έρχεται στο νοσοκομείο και χρειαστεί βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων διασωλήνωσης, να διασωληνωθεί, θα διασωλ...


"Όποιος ασθενής έρχεται στο νοσοκομείο και χρειαστεί βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων διασωλήνωσης, να διασωληνωθεί, θα διασωληνωθεί. Εάν δεν υπάρχουν κρεβάτια και έχουν όλα εξαντληθεί, όπως και τώρα συμβαίνει σε πολλά νοσοκομεία, μπαίνει σε απλές κλίνες και παρακολουθείται από τους γιατρούς της ΜΕΘ και τους γιατρούς του τμήματος. Δεν είναι αυτό που γινόταν στην Ιταλία, επιλέγουμε ποιους θα διασωληνώσουμε. Εμείς όποιος έχει κριτήρια διασωλήνωσης, διασωληνώνεται", είπε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

Η κ. Παγώνη σημείωσε ότι οι υγειονομικοί "είπαμε να γίνει επίταξη στα ιδιωτικά νοσοκομεία, όπου υπάρχουν κλίνες για να μεταφερθούν οι διασωληνωμένοι. Η απάντηση που πήραμε είναι ότι και στα ιδιωτικά νοσοκομεία έχουν βάλει ασθενείς δικούς τους και οι κλίνες είναι πλήρεις"

Στο ερώτημα γιατί η κυβέρνηση προτίθεται να ανοίξει πάρκα και παιδικές χαρές και όχι τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά απάντησε ότι: "Αν είχαμε τεστ θα μπορούσαν να ανοίξουν δημοτικά και νηπιαγωγεία. Δεν έχουμε τεστ και για αυτό είναι όλοι επιφυλακτικοί για τα σχολεία".

Σχετικά με τις μετακινήσεις εκτός νομού η κ. Παγώνη ανέφερε: "Οι εμβολιασμοί δεν έχουν προχωρήσει σε τέτοιο ποσοστό που να υπάρχει μια σχετική ασφάλεια και ανοσία. Ένας που θα φύγει και είναι ανεμβολίαστος 50 ετών και πάει στο χωριό του μπορεί να βρει ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν εμβολιαστεί αλλά είναι στο 10% που μπορεί να ξανανοσήσουν. Δεν μπορούμε ακόμα να ανοίξουμε τις πύλες όταν δεν έχουμε ανοίξει από δήμο σε δήμο. Πρέπει όλα τα πράγματα να πάνε βήμα - βήμα. Δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό εάν δεν προχωρήσει οι εμβολιασμοί, εάν δεν έχουμε μία σχετική ανοσία".


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram