Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Μην πυροβολείτε τον γελωτοποιό του Μητσοτάκη!

Στην ΝΔ όχι μόνο ανέχονται τον Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά τον χειροκροτούν για τα σόου που δίνει... Ο λόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη τ...


Στην ΝΔ όχι μόνο ανέχονται τον Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά τον χειροκροτούν για τα σόου που δίνει...

Ο λόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη τον επονομαζόμενο και υπουργό ζαρζαβατικών και λαϊκών αγορών. Είναι η προσωποποίηση της πολιτικής του σαματά, της αγοραίας ψευδολογίας, της συκοφαντίας και της αυτοϊκανοποίησης... κυριολεκτικά. Η κλασική περίπτωση της ΜΗ πολιτικής. Η περίπτωση του έξαλλου οπαδού ο οποίος “στρίβειν δια του αρραβώνος”, το βάζει στα πόδια όταν έχει λερωμένη τη φωλιά του.

Στην ΝΔ όχι μόνο τον ανέχονται αλλά τον χειροκροτούν για τα σόου που δίνει. Ας υποθέσουμε ωστόσο ότι από ντροπή (;) και με κάποιον μαγικό τρόπο τον έδιωχναν από την ΝΔ. Τί θα μπορούσε να είναι στις σημερινές συνθήκες, εκτός από συκοφάντης της κακιάς ώρας, δεν είναι εύκολο να απαντηθεί για κάποιον ο οποίος έχει εθισμό στη δημόσια έκθεση.

Θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιο υποείδος του γένους των χαμαιλεόντων αν μελετούσαμε τη συνομοταξία των ερπετών. Αλλά έτσι θα αδικούσαμε τους χαμαιλέοντες, άρα άκυρον.

Θα μπορούσε να ανήκει στην κατηγορία των παπαγάλων. Εκείνων που γεννήθηκαν σε κλουβί, δεν έχουν την αίσθηση της ελευθερίας και δέχονται αδιαμαρτύρητα την αλυσίδα που συνδέει το πόδι τους με το κλουβί του αφέντη. Θα μπορούσε να ανήκει σε εκείνο το είδος που μαθαίνει δυό - τρεις τσιριχτές λέξεις σύμφωνα με τα γούστα του αφεντικού για να κάνει παρέα στην κυρία του σπιτιού. Αλλά έτσι θα αδικούσαμε τους παπαγάλους οι οποίοι έχουν αποκηρύξει τους ρουφιάνους της οικογένειας των ψυττακοειδών που φωνάζουν “στη ντουλάπα”, στη ντουλάπα” για να καρφώσουν την ...άτακτη οικοδέσποινα, άρα άκυρον.

Θα μπορούσε να είναι κωμικό πρόσωπο στους Όρνιθες ή στον Πλούτο. Στις κωμωδίες στις οποίες ο Αριστοφάνης διακωμωδεί τους φαυλεπίφαυλους κόλακες του Δήμου και τους συκοφάντες τους οποίους τελικά τους διώχνουν κακήν κακώς. Αλλά μάλλον δεν θα άντεχε ούτε ο Αριστοφάνης να περιγράψει τον Άδωνι της αρχαιότητας, άρα άκυρον και πάλι.

Θα μπορούσε τέλος να είναι ο γελωτοποιός κάποιου βασιλέως. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις αν ο γελωτοποιός δεν κατάφερνε να διασκεδάσει τον άνακτα συνήθως έχανε το κεφάλι του. Στην περίπτωση του Άδωνι “βασιλείς” έχασαν τον θρόνο τους, άλλαξαν οι επικεφαλής των φατριών που υπηρέτησαν το ίδιο βασίλειο της διαπλοκής, αλλά ο γελωτοποιός παρέμεινε περιδιαβαίνοντας από “οίκο” σε “οίκο” για να κάνει υποκλίσεις, κωλοτούμπες και να γλύφει εκεί που έφτυνε. Ο λύκος κι αν εγέρασε χούγια δεν αλλάζει... δε θα μπορούσε!!!

Στην περίπτωση του άρχοντα Μητσοτάκη του νεώτερου ισχυριζόμαστε ότι κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Εδώ κολλάει αυτό που λένε δείξε μου τον γελωτοποιό σου να σου πω ποιος είσαι. Μην πυροβολείτε το λοιπόν τον γελωτοποιό που δείχνει την ποιότητα της αυλής... Άλλωστε ο Κυριάκος άμα τη εκλογική του νίκη έλεγε στον Άδωνι: “Αστέρα μου, τα καταφέραμε!”.

ΥΓ: Η περίπτωση συκοφάντησης του Τσίπρα με τη fake φωτογραφία που κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής, εντάσσεται στο ρεπερτόριο της φαιάς προπαγάνδας του “αστέρα”...


Πηγη: koutipandoras.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram