Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Netflix: Αυτές είναι οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται και θα μας καθηλώσουν (VIDEO)

Το Netflix δεν δείχνει καμία διάθεση να σταματήσει να προσφέρει στους συνδρομητές του τις καλύτερες σειρές και ταινίες, προκειμένου οι ώρε...


Το Netflix δεν δείχνει καμία διάθεση να σταματήσει να προσφέρει στους συνδρομητές του τις καλύτερες σειρές και ταινίες, προκειμένου οι ώρες του lockdown να είναι πιο "γλυκιές". Το επόμενο διάστημα δεκάδες νέες σειρές και νέες ταινίες θα είναι διαθέσιμες στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

Αυτές είναι οι σειρές και οι ταινίες που θα σας καθηλώσουν

Σειρές

Έδεσε το Γλυκό!

Ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες ή αλλιώς παραδείγματα προς αποφυγή δοκιμάζουν να φτιάξουν γλυκά έργα τέχνης, διεκδικώντας 10.000 δολάρια. Ένα ριάλιτι όπου επικρατεί το χάος.

Οι Άτακτοι της Οδού Μπέικερ

Μια παρέα ασυμβίβαστων ερευνά μια σειρά από μεταφυσικά εγκλήματα στο Βικτωριανό Λονδίνο, για λογαριασμό του Δρα Γουάτσον και του σκοτεινού συνεργάτη του, Σέρλοκ Χολμς.

Το Ερπετό
Το '70, ο αδίστακτος δολοφόνος Σαρλ Σομπράζ βάζει στο στόχαστρό του ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού στη Νότια Ασία. Βασισμένο σε σοκαριστικά αληθινά γεγονότα.
Σκιές και Οστά

Σκοτεινές δυνάμεις συνωμοτούν ενάντια στην ορφανή χαρτογράφο Αλίνα Στάρκοφ όταν εξαπολύει μια απερίγραπτη δύναμη που μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του διαλυμένου κόσμου της.
Yasuke
Ήρθε από την Αφρική και πολέμησε στο πλευρό ενός ισχυρού φεουδάρχη λόρδου στη βάρβαρη Ιαπωνία του 16ου αιώνα. Τον ονόμασαν "Μαύρο Σαμουράι" κι έγινε θρύλος.

Jupiter's Legacy
Η πρώτη γενιά υπερηρώων κράτησε τον κόσμο ασφαλή για σχεδόν έναν αιώνα. Τώρα, τα παιδιά τους καλούνται να συνεχίσουν την κληρονομιά.
Ταινίες
Ο Καουμπόι της Ασφάλτου
Ένας αντιδραστικός έφηβος πρέπει να περάσει το καλοκαίρι με τον αποξενωμένο πατέρα του και βρίσκει τη φιλία σε μια δεμένη κοινότητα της Φιλαδέλφεια με μαύρους καουμπόι.
Πες Μόνο το Ναι
Η ζωή της αθεράπευτα ρομαντικής Λότε αναστατώνεται, όταν τα σχέδιά της για τον τέλειο γάμο εκτροχιάζονται, την ίδια ώρα που η εγωκεντρική αδερφή της αρραβωνιάζεται.
Μαντάμ Κλοντ
Στο Παρίσι της δεκαετίας του '60, η επιρροή της μαντάμ Κλοντ ξεπερνά τα όρια της βιομηχανίας του σεξ, μέχρι που μια ευκατάστατη νεαρή γυναίκα απειλεί να αλλάξει τα πάντα.
Sky High
Αφού ερωτεύεται την Εστρέγια, ο Άνχελ, ένας μηχανικός από τα προάστια της Μαδρίτης, μπαίνει σε έναν κόσμο ληστειών και γίνεται ο στόχος ενός ανένδοτου ντετέκτιβ.
Thunder Force
Δύο παιδικές φίλες έρχονται ξανά κοντά ως υπερηρωίδες που πολεμούν το έγκλημα, όταν η μία απ' τις δύο εφευρίσκει μια φόρμουλα που χαρίζει υπερδυνάμεις.

Λαθρεπιβάτης

Ένα τριμελές πλήρωμα σε αποστολή στον Άρη έρχεται αντιμέτωπο με μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, όταν ένας απροσδόκητος επιβάτης θέτει σε κίνδυνο τη ζωή όλων.
Η Γυναίκα στο Παράθυρο
Μια αγοραφοβική γυναίκα που ζει μόνη της στη Νέα Υόρκη, αρχίζει να κατασκοπεύει τους νέους της γείτονες, κάνοντάς τη μάρτυρα σε μια εγκληματική πράξη.
Army of the Dead
Μετά από μία επιδημία ζόμπι στο Λας βέγκας, μία ομάδα μισθοφόρων αποφασίζει να ρισκάρει, εισβάλλοντας στην αποκλεισμένη περιοχή με σκοπό να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ.



Πηγη: enikos.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram