Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Χιλιάδες οργισμένα σχόλια κατακλύζουν τα social media του Κυριάκου Μητσοτάκη

Χιλιάδες τα αρνητικά σχόλια που συνοδεύουν το χθεσινό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα social media για τα γεγονότα στη Νέα Σμύ...


Χιλιάδες τα αρνητικά σχόλια που συνοδεύουν το χθεσινό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα social media για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη. 


Σοβαρό πλήγμα φαίνεται να έχει υποστεί η εικόνα του πρωθυπουργού μετά το χθεσινό, αιφνιδιαστικό του μήνυμα προς τους πολίτες για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.

Η επιλογή Μητσοτάκη να απευθύνει προσωπικό μήνυμα προς τους πολίτες με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού, δε φαίνεται να ζυγίστηκε καλά από το επιτελείο του Μαξίμου, καθώς η κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία φαίνεται να είναι διαφορετική από τη δικιά τους εκτίμηση.

Τόσο το μήνυμα Μητσοτάκη όσο και η ανάρτησή του στα social media φαίνεται να μην είναι και τόσο καλή ιδέα, μιας και χιλιάδες είναι τα αρνητικά σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση του πρωθυπουργού στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Πολλά σχόλια επικεντρώνονται στις κυβερνητικές ευθύνες αλλά και την προσωπική ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την κατάσταση στη Νέα Σμύρνη, καθώς και στον διχασμό που ο ίδιος προσπαθεί να καλλιεργήσει στην κοινωνία. Παράλληλα, εγκαλούν τον πρωθυπουργό για το ότι δε μίλησε ούτε για τον 29χρονο που δέχτηκε βίαιη επίθεση από αστυνομικό την Κυριακήούτε για τις βίαιες επιθέσεις της ομάδας ΔΡΑΣΗ χθες στη Νέα Σμύρνη που καταγράφονται σε χθεσινά βίντεο.

Παραθέτουμε ενδεικτικά μερικά από τα χιλιάδες σχόλια:



Πηγη: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram