Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Απενεργοποίησαν τα σχόλια στο YouTube του πρωθυπουργού

Αυτό εξηγεί γιατί ο πρωθυπουργός επιτέθηκε την Παρασκευή με σφοδρότητα στα social media, αποκαλώντας τα επικίνδυνα. Και κυρίως, ...


Αυτό εξηγεί γιατί ο πρωθυπουργός επιτέθηκε την Παρασκευή με σφοδρότητα στα social media, αποκαλώντας τα επικίνδυνα. Και κυρίως, γιατί τα social media δεν είναι Σκάι.

Τρόμαξαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού από τα δεκάδες χιλιάδες αρνητικά σχόλια που έπαιρνε σε όλα τα βίντεο που ανέβαζε το τελευταίο διάστημα και έτσι αποφάσισαν να τα απενεργοποιήσουν.

Ιδιαίτερα εκείνο με το άθλιο και διχαστικό διάγγελμα που έκανε μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, έφτασε τα 60.000 dislikes. Την ίδια ώρα τα θετικά σχόλια ήταν ελάχιστα.

Παρόμοια είναι κατάσταση και στο λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη, στο Facebook. Και εκεί τα χλευαστικά σχόλια είναι ατελείωτα.

Έτσι οι επικοινωνιολόγοι στου Μαξίμου βρήκαν ως καλύτερη λύση να τα κόψουν όλα για να μην φαίνεται ότι ο κόσμος τον έχει πάρει στο ψιλό.

Αυτό εξηγεί γιατί ο πρωθυπουργός επιτέθηκε την Παρασκευή με σφοδρότητα στα social media, αποκαλώντας τα επικίνδυνα. Επειδή στο χώρο αυτό δεν υπάρχει λίστα Πέτσα ούτε συστημικοί δημοσιογράφοι να τον λιβανίζουν, να τον λένε Μωυσή και τσιτάχ του Μαξίμου, να τον θεωρούν νέο Τσόρτσιλ και νέο Κένεντι.

Και κυρίως γιατί τα social media δεν είναι Σκάι.


Πηγή: efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram