Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: 12.579 ωφελούμενοι υπάγονται με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό παρεμβάσεων 308.893.489 ευρώ

Υπάγονται συνολικά 12.579 ωφελούμενοι στη δράση «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό παρεμβάσεων 308.893.48...


Υπάγονται συνολικά 12.579 ωφελούμενοι στη δράση «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό παρεμβάσεων 308.893.489 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, η συνολική επιλέξιμη δημόσια δαπάνη των πράξεων ανά Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί, δεν θα υπερβεί την εκχωρημένη συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη, οι ωφελούμενοι έχουν την υποχρέωση να ενημερώνονται μέσω του πληροφοριακού συστήματος της διαδικτυακής πύλης του Προγράμματος Εξοικονομώ-Αυτονομώ (https://exoikonomo2020.gov.gr) σχετικά με την υπαγωγή της αίτησης τους στο πρόγραμμα και να αποδεχθούν ηλεκτρονικά την απόφαση υπαγωγής.

Σε περίπτωση δε, που έχουν επιλέξει την μερική ή συνολική κάλυψη της ίδιας συμμετοχής με δανεισμό, απευθύνονται στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους για την υπογραφή δανειακής σύμβασης.

Η σχετική απόφαση έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα για το ΕΣΠΑ, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (http://www.antagonistikotita.gr/epanek/news.asp?id=1230).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram