Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Τριβελάκι ολικής άλεσης με μελωμένα ντοματίνια, φέτα και κάππαρη

Η πιο γευστική μακαρονάδα με τριβελάκι ολικής άλεσης, μελωμένα ντοματίνια στον φούρνο, φέτα και κάππαρη! Δοκιμάστε τη σήμερα. Υλικά: ...



Η πιο γευστική μακαρονάδα με τριβελάκι ολικής άλεσης, μελωμένα ντοματίνια στον φούρνο, φέτα και κάππαρη! Δοκιμάστε τη σήμερα.

Υλικά:
  • 500 γρ. ντοματίνια
  • 2 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξίδι
  • 500 γρ. τριβελάκι Ολικής Άλεσης
  • 250 γρ. βαρελίσια φέτα
  • 2-3 κ.σ. κάππαρη

Εκτέλεση:
  • Πλένουμε τα ντοματίνια καλά, αφαιρούμε το κοτσάνι τους και τα κόβουμε στη μέση.
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC. 
  • Λαδώνουμε ένα ταψάκι και αραδιάζουμε τα ντοματίνια με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω. 
  • Αλατίζουμε. 
  • Περιχύνουμε με το ξύδι. 
  • Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε να αναμειχθούν τα υλικά. 
  • Ψήνουμε για 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα ντοματίνια και το σκόρδο.
  • Σε κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό βράζουμε για 10-14 λεπτά τα ζυμαρικά. 
  • Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε.
  • Βγάζουμε τις σκελίδες σκόρδο από το ταψί και σε γουδί τις λιώνουμε.
  • Σε μπολ αναμειγνύουμε τα ζυμαρικά με το λιωμένο σκόρδο και τα ντοματίνια. 
  • Προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα και την κάππαρη. 
  • Ανακατεύουμε καλά. 
  • Σερβίρουμε αμέσως σε πιάτα, προσθέτοντας φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram