Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Παναρισμένα Κεφτεδάκια Κοτόπουλο

Τ ι λέτε για τηγανητά κεφτεδάκια κοτόπουλο! Παναρισμένα με φρυγανιά, για τέλεια και ξεροψημένη κρούστα! Υλικά: 1 κιλό κοτόπουλο 4 ...



Τι λέτε για τηγανητά κεφτεδάκια κοτόπουλο! Παναρισμένα με φρυγανιά, για τέλεια και ξεροψημένη κρούστα!

Υλικά:
  • 1 κιλό κοτόπουλο
  • 4 αυγά
  • 1 φλ. τυρί τύπου Σαν Μιχάλη τριμμένο (ή παρμεζάνα)
  • 1 φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3 φέτες μπέικον
  • 1 καρότο τριμμένο
  • 2 σκ. σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το πανάρισμα:
  • αλεύρι
  • αυγά
  • φρυγανιά τριμμένη

Εκτέλεση:
  • Ξεκινάμε τα κεφτεδάκια κοτόπουλο, βράζοντας πρώτα το κοτόπουλο. 
  • Το αφήνουμε να κρυώσει, το ξεκοκαλίζουμε, πετάμε την πέτσα, το κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια και το λιώνουμε στο μπλέντερ.
  • Ανακατεύουμε το κοτόπουλο, το τυρί, τα αυγά, το μαϊντανό, το μπέικον (που το έχουμε προηγουμένως περάσει λίγο στο τηγάνι), το καρότο και το σκόρδο λιωμένο και προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Ζυμώνουμε καλά όλα αυτά τα υλικά, μέχρι να γίνουν ένα ωραίο μείγμα. 
  • Πλάθουμε σε μεγάλους μακρόστενους κεφτέδες (σαν σουτζουκάκια).
  • Περνάμε τα κεφτεδάκια από αλεύρι, χτυπημένο αυγό και φρυγανιά και τους αφήνουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα ώστε να σταθεροποιηθεί το πανάρισμα.
  • Μετά, τους τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο και τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram