Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Ημέρα της Γης: ELLE Online Εκδήλωση

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα της Γης, την Πέμ...


Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα της Γης, την Πέμπτη 22 Απριλίου, από τις 15:00 μ.μ. έως τις 16 μ.μ., στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου “ELLE: Empower - Learn - Lead – Expand YOUth4SDGs Changing the Rules Transforming our World”.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον και την ενίσχυση του σεβασμού μας προς τη φύση. 

Από τις 22 Απριλίου του 1970, έχει καθιερωθεί η Παγκόσμια Ημέρα της Γης, κατά την οποία διοργανώνονται εκδηλώσεις σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτή η ημέρα, δεν είναι ένας απλός εορτασμός, αλλά αποτέλει ενημερωτικό γεγονός με περιβαλλοντικό χαρακτήρα. Η ανθρώπινη επέμβαση στη φύση και οι αρνητικές συνέπειες της, διαφαίνονται από την κλιματική αλλαγή και την πλανητική υπερθέρμανση. Η ύπαρξη μιας τέτοιας ημέρας, η οποία έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση μας σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον, μόνο ενισχυτικά μπορεί να λειτουργήσει. Ο εορτασμός της Γης, κάθε χρόνο, μπορεί να γίνει η υπενθύμιση για την προστασία της φύσης.

Όλοι μπορούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, δωρεάν.

Πληροφορίες συμμετοχής: 

  • Η διεξαγωγή της εκδήλωσης θα γίνει στα Ελληνικά.

  • Για εγγραφή και συμμετοχή, πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=h9lr_Y3_cUy3YgIidGDjSTC7BpVagJVKsM4UKTAEpbZUQ1RGWjYzNkRJNTJFWTBEQkU0MjFPTzhIOC4u


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram