Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Survivor ατομική ασυλία (06/04): Οριστικό! Αυτός κέρδισε την ατομική ασυλία!

Survivor Ατομική Ασυλία (06/04):  Ακόμα μία μέρα με ένταση και ένας χαμός που θα επικρατήσει και απόψε στο Survivor. Οι δύο ομάδες βέβαι...


Survivor Ατομική Ασυλία (06/04): Ακόμα μία μέρα με ένταση και ένας χαμός που θα επικρατήσει και απόψε στο Survivor. Οι δύο ομάδες βέβαια είναι σε διαφορετική κλίμακα. Ψυχολογικά και σε θέμα συμβίωσης οι Μπλε είναι ένα τικ πιο πάνω. 

Παρ όλα αυτά στο σημείο που φτάσαμε δεν χωράνε συναισθηματισμοί και πρέπει να μπαίνει το καλό της ομάδας πάνω απ΄ όλα. Εκεί λοιπόν θα βαδίσουν και σήμερα. Σας έχουμε ενημερώσει πολύ πιο πριν απ΄ όλους ποια ομάδα θα επικρατήσει σήμερα. 

Σας έχουμε ενημερώσει και ποιοι θα είναι υποψήφιοι, πρώτοι απ όλους και πάλι, αν και εκεί μεταξύ μας και χωρίς εσωτερική πληροφορία ήταν λίγο πολύ αυτονόητη η κατάσταση. Πάμε παρακάτω. Ποιος θα κερδίσει ατομική ασυλία όμως; Εδώ είναι η ουσία. Σας είπαμε κάποια σενάρια και πάλι πέσαμε μέσα.

Ο Κόρο έχει δείξει ότι σε αυτό είναι πολύ καλός, ο Νίκος Μπάρτζης το ίδιο, ενώ ακολουθεί και ο Τζέιμς. Ο Μπάρτζης λοιπόν είναι εκείνος που θα κερδίσει την ατομική ασυλία. Αυτός είναι ο παίκτης που δεν θα μπορεί να ψηφιστεί, αλλά θα μπορέσει να υποδείξει έναν συμπαίκτη του.



Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram