Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Survivor Spoiler 11/4: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό;

Survivor spoiler 11/4: Μια πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Μπλε ή κόκκινη η νικήτρια; Survivor...



Survivor spoiler 11/4: Μια πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Μπλε ή κόκκινη η νικήτρια;

Survivor spoiler 11/4

Survivor spoiler 11/4: Σχεδόν έτοιμοι είμαστε να ξεκινήσουμε το νέο τετραήμερο Survivor. Πάντα με το πιο soft ξεκίνημα που δεν είναι άλλο από την Κυριακή και το αγώνισμα επάθλου. Συνήθως έπαθλο φαγητού. Ακόμα δεν έχουμε πάει σε κάτι πολύ μεγάλο.

Σε ότι έχει να κάνει με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχετε πλήρη εικόνα από εμάς. Για όλα όσα σας απασχολούν και κυρίως για τα Survivor spoiler. Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Έχετε αναλύσεις και πράγματα που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού. Κι εδώ είναι που κάνουμε τη μεγάλη διαφορά. Όπως την κάνει και το παιχνίδι στην τηλεθέαση.

Σας έχουμε αναφέρει λοιπόν τι θα φέρει η επόμενη μέρα στο Survivor και τα «παλτά» που μένουν. Διότι η επόμενη μέρα μας δείχνει πως έχουμε μια πολύ δυνατή μπλε ομάδα. Ειδικά μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά. Στο γυναικείο κομμάτι δεν φαίνεται να χωλαίνουν οι μπλε κάπου. Εξαιρετικές είναι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ελένη Χαμπέρη. Μπορείτε να τσεκάρετε και τα στατιστικά των παικτών με τις νέες ομάδες. Έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Από το τρέιλερ του Survivor βλέπουμε έναν στίβο μάχης με τελικό στόχο κάτι σαν μπάσκετ. Πριν από αυτό όμως οι παίκτες κουβαλούν κάτι στην πλάτη στο run. Κάτι που σίγουρα δεν ευνοεί ιδιαίτερα τους γρήγορους παίκτες. Αλλάζει το τρέξιμό τους και ίσως χάνουν το πλεονέκτημα. Βέβαια σε όσα βλέπουμε ξεχωρίζει η κόντρα που έχει ο Αλέξης Παππάς και ο Ηλίας Μπόγδανος που πάνε να πιαστούν στα χέρια. Μέχρι και ο Γιώργος Λιανός μπαίνει στη μέση αφού όλη η ιστορία γίνεται στο ceremony.

Έχουμε το οριστικό!
Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου!

Από τις αντιδράσεις αυτές, με τους κόκκινους δηλαδή να τσακώνονται, κι από την αποχώρηση της Χριστίνας μόνο ένα συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε. Αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη της μπλε ομάδας. Ασφαλώς και είναι κάτι που θα επιβεβαιώσουμε και θα επανέλθουμε. Δεν είναι ο καιρός ακόμα να μιλήσουμε με τον άνθρωπό μας από τον Άγιο Δομίνικο. Αν και μας είχε προϊδεάσει για το ποιος κερδίζει την Κυριακή. 


Πηγή sportime.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram