Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Ο Γιώργος Λιάγκας αντιπρόεδρος της ΑΕΛ - Τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά

Ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας αναλαμβάνει χρέη Α’ αντιπροέδρου ΠΑΕ ΑΕΛ. “Το πρωί ο συνάδελφος εδώ, δεν είχε αυτοκίνητο σήμερα και...


Ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας αναλαμβάνει χρέη Α’ αντιπροέδρου ΠΑΕ ΑΕΛ. “Το πρωί ο συνάδελφος εδώ, δεν είχε αυτοκίνητο σήμερα και τον έφερε εγώ στη δουλειά. Σταματήσαμε να πάρουμε καφέ. Κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και αργεί. Κάνω έτσι το κεφάλι μου και τον βλέπω ότι κάτι υπογράφει με τον Αλέξη Κούγια. Τι έκανε σε ένα λεπτό που πήγες να πάρεις καφέ;”, είπε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά:

“Θα την φέρουμε ξανά στην Α’ Εθνική. Είμαστε η μόνη ομάδα περιφέρειας που έχουμε πάρει πρωτάθλημα και κύπελο. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου και πρέπει όταν μπορούμε να βοηθάμε και την ομάδα του και οτιδήποτε άλλο μας ζητηθεί”.

“Νέος Α’ Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο εκ των κορυφαίων τηλεπαρουσιαστών Γιώργος Λιάγκας. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι 51 ετών, έχει γεννηθεί στην Λάρισα όπου τελείωσε και το σχολείο και όπως είναι γνωστό προ ετών υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Λαρίσης και έλαβε 22000 σταυρούς. Ο Γιώργος Λιάγκας συνδέεται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια με στενή φιλία και παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις της ΑΕΛ και θέλησε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία να δώσει το παρόν και να είναι ενεργός στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΕΛ.


Πηγη: enikos.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram