Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Τι θα δούμε στο Netflix τον Ιούνιο - Όλες οι νέες κυκλοφορίες (VIDEO)

Ο Μάιος φτάνει προς το τέλος του και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει "επικίνδυνα". Η λύση για τα βράδια του καλοκαιριού ...


Ο Μάιος φτάνει προς το τέλος του και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει "επικίνδυνα". Η λύση για τα βράδια του καλοκαιριού είναι χαλάρωση στον καναπέ, με air condition ή ανεμιστήρα, και Netflix. 

Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα έχει μεριμνήσει για την ψυχαγωγία των συνδρομητών της. Τον Ιούνιο θα προστεθούν στο Netflix καινούργιες τηλεοπτικές σειρές, ιδιαίτερες και ξεχωριστές ταινίες και νέα ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ.

Σειρές

Summertime / Τρία μέτρα πάνω από τον ουρανό (Σεζόν 2) - 3 Ιουνίου 2021

Δυο νέοι από πολύ διαφορετικούς κόσμους ερωτεύονται στη διάρκεια ενός καλοκαιριού στην Αδριατική Ακτή της Ιταλίας. Εμπνευσμένο από τη σειρά βιβλίων του Φεντερίκο Μότσια.

Feel Good (Σεζόν 2) - 4 Ιουνίου 2021

Η κωμικός Μέι Μάρτιν βιώνει μια νέα παθιασμένη, χαοτική σχέση με την κοπέλα της, την Τζορτζ, ενώ αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της απεξάρτησης.

Sweet Tooth - 4 Ιουνίου 2021

Σε μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ένα αξιαγάπητο αγόρι που είναι μισό άνθρωπος και μισό ελάφι θέλει να κάνει καινούργια αρχή.

Lupin - Λούπεν (Μέρος 2) - 11 Ιουνίου 2021

Κυνηγημένος από τον Ουμπέρ, ο Ασάν παλεύει να βρει τον Ραούλ, ενώ αποκτά έναν απρόσμενο σύμμαχο, καθώς καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Ουμπέρ.

Workin’ Moms - Εργαζόμενες Μητέρες (Σεζόν 5) - 15 Ιουνίου 2021

Τέσσερις νέες μαμάδες αντιμετωπίζουν χωρισμούς, φλερτ, δουλειά και την ανατροφή των παιδιών στην πέμπτη σεζόν της πικάντικης κωμικής σειράς.

Black Summer - Μαύρο Καλοκαίρι (Σεζόν 2) - 17 Ιουνίου 2021

Ο χειμώνας έρχεται με νέες προκλήσεις κατά την Αποκάλυψη των ζόμπι, καθώς πανικόβλητοι πτωματοφάγοι και βίαιες πολιτοφυλακές πολεμούν τους νεκρούς και τους απελπισμένους.

The Gift - Το δώρο (Σεζόν 3) - 17 Ιουνίου 2021

Προσπαθώντας να βρει την κόρη της, την Αντέν, η Ατιγέ αντιμετωπίζει ένα δίλημμα, καθώς σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να εκμεταλλευτούν τις κοσμικές δυνάμεις της Αντέν.

Elite - ΕΛΙΤ (Σεζόν 4) - 18 Ιουνιου 2021

Ένας αυστηρός διευθυντής και τέσσερις νέοι μαθητές καταφθάνουν στο Λας Ενθίνας και μαζί τους έρχονται νέα ρομαντικά ειδύλλια, έντονες φήμες και ένα ολόφρεσκο μυστήριο.

The A List - Η λίστα Α (Σεζόν 2) - 25 Ιουνίου 2021

Έφηβοι αντιμέτωποι με τον έρωτα, το μίσος κι ένα ακραίο μυστήριο σε μια κατασκήνωση σε ένα απομακρυσμένο νησί. Δραματική σειρά με θέμα το υπερφυσικό και πολλή αγωνία.

Black Lightning - Μαύρος Κεραυνός (Σεζόν 4) - 29 Ιουνίου 2021

Νιώθοντας τύψεις, ο Τζέφερσον ορκίζεται να αφήσει πίσω του τις ηρωικές στιγμές. Αλλά νέες απειλές και μετάνθρωποι στο Φρίλαντ ωθούν και πάλι όλους τους Πιρς στη μάχη.

Ταινίες

Sully - 1 Ιουνίου 2021

Στις 15 Ιανουαρίου 2009 ο έμπειρος πιλότος Chesley "Sully" Sullenberger έκανε αναγκαστική προσγείωση στο κέντρο της αμερικανικής μητρόπολης, σώζοντας και τους 155 επιβάτες της πτήσης. Η είδηση ταξίδεψε άμεσα σε ολόκληρο το σύμπαν και ο κυβερνήτης μετατράπηκε σε ήρωα της διπλανής πόρτας, όχι όμως για όλους.

Interstellar - 1 Ιουνίου 2021

Καθώς μια ολοένα κι εντονότερη ξηρασία απλώνεται σε όλη τη Γη, το μέλλον της ανθρωπότητας μοιάζει ζοφερό. Τελευταία της ελπίδα ένα ταξίδι σε τρεις πιθανούς κατοικήσιμους πλανήτες ενός μακρινού γαλαξία. Οι τολμηροί αστροναύτες της αποστολής όμως, ανάμεσά τους και ο χήρος πατέρας δύο μικρών παιδιών, δεν ξέρουν αν και πότε θα επιστρέψουν.

Carnaval - Καρναβάλι - 2 Ιουνίου 2021

Μετά από έναν χωρισμό, μια ινφλουένσερ πάει τις φίλες της ένα δωρεάν ταξίδι στο καρναβάλι της Μπαΐα, όπου θα ανακαλύψει ότι η ζωή δεν είναι μόνο λάικ στα μέσα δικτύωσης.

Dancing Queens - 3 Ιουνίου 2021

Μια χορεύτρια που πιάνει δουλειά ως καθαρίστρια σ' ένα ντραγκ κλαμπ, ονειρεύεται να πάρει μέρος στο σόου και το ταλέντο της προσελκύει το ενδιαφέρον ενός χορογράφου.

Xtremo - 4 Ιουνίου 2021
Σε αυτό το γρήγορο θρίλερ δράσης, ένας πρώην εκτελεστής, μαζί με την αδελφή του και έναν προβληματικό έφηβο, παίρνουν εκδίκηση από τον ετεροθαλή αδελφό του.
Tragic Jungle - Τραγική ζούγκλα - 9 Ιουνίου 2021

Για να γλιτώσει έναν γάμο από προξενιό, μια γυναίκα χάνεται στα βάθη της ζούγκλας των Μάγια, όπου η αδάμαστη φύση γίνεται ένα με τον άνθρωπο και το υπερφυσικό.

Awake - Αφύπνιση - 9 Ιουνίου 2021

Όταν ένα παγκόσμιο φαινόμενο καταστρέφει τη δυνατότητα των ανθρώπων να κοιμούνται, μια προβληματική πρώην φανταρίνα παλεύει για να σώσει την οικογένειά της από το χάος.

Skater Girl - 11 Ιουνίου 2021

Όταν μια έφηβη στην Ινδία ανακαλύπτει το πάθος της για το σκέιτμπορντ, ο δρόμος μπροστά της είναι δύσκολος καθώς ακολουθεί το όνειρό της να συμμετάσχει σε αγώνες.

Silver Skates - 16 Ιουνίου 2021

Στα παγωμένα ποτάμια και κανάλια της Αγίας Πετρούπολης, ένας κλέφτης με πατίνια κλέβει την καρδιά της κόρης ενός αριστοκράτη, αν και κάποιες δυνάμεις τους θέλουν μακριά.

Fatherhood - Πατρότητα - 18 Ιουνίου 2021

Μετά τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας του, ένας νέος πατέρας (Κέβιν Χαρτ) αναλαμβάνει το πιο δύσκολο έργο: την πατρότητα. Αληθινή ιστορία για την απώλεια και την αγάπη.

Good On Paper - Καλός στη θεωρία - 23 Ιουνίου 2021

Όταν μια κωμικός και ανερχόμενη ηθοποιός γνωρίζει έναν πλούσιο απόφοιτο ελίτ πανεπιστημίου που ασχολείται με τα οικονομικά, εκείνος παραείναι καλός για να 'ναι αληθινός.

Prime Time - 30 Ιουνίου 2021

Πρωτοχρονιά του 1999: σε ένα τηλεοπτικό στούντιο κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής, ένας ένοπλος παίρνει όμηρο την παρουσιάστρια και απαιτεί να στείλει ζωντανά ένα μήνυμα.

Ντοκιμαντέρ

Breaking Boundaries: The Sience Of Our Planet - Στα όρια: Η επιστήμη πίσω από τον «πλανήτη» μας - 4 Ιουνίου 2021

Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο και ο επιστήμονας Γιόχαν Ρόκστρομ εξετάζουν την κατάρρευση της βιοποικιλότητας της Γης και συζητούν πώς μπορεί να καταπολεμηθεί η κρίση.

Human: The World Within / Human: Στα άδυτα του ανθρώπινου σώματος - 4 Ιουνίου 2021

Προηγμένη επιστήμη και εντυπωσιακές προσωπικές ιστορίες σμίγουν σε μια διαφωτιστική σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία εξερευνά τις απίθανες λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.

Penguin Town - Η πόλη των πιγκουίνων - 16 Ιουνίου 2021

Σε μια γραφική πόλη της Νότιας Αφρικής, κάποιοι πιγκουίνοι που απειλούνται από εξαφάνιση συγκεντρώνονται για να βρουν ταίρι και να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους.

Παιδικές Ταινίες & Σειρές

Super Monsters: Once Upon A Rhyme - Τα σούπερ τερατάκια: Μια φορά και έναν καιρό - 1 Ιουνίου 2021

Από τη Χρυσομαλλούσα ως τον Χάνσελ και την Γκρέτελ, τα Σούπερ Τερατάκια αναβιώνουν κλασικά παραμύθια κι αγαπημένα τραγουδάκια με μια μουσική, μαγική ματιά!

Wish Dragon - Το τζίνι-δράκος - 11 Ιουνίου 2021

Θέλοντας να ξαναβρεί την παιδική του φίλη, ένας έξυπνος έφηβος, ο Ντιν, συναντά έναν γοητευτικό τζίνι-δράκο που του μαθαίνει για τη μαγεία των πιθανοτήτων.


Πηγη: enikos.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram