Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες

Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι στρογγυλό κατά προτίμηση κι άπαχο 5 με 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ολόκληρο ξερό αλάτι πιπέρ...



Υλικά:
  • 1 κιλό μοσχάρι στρογγυλό κατά προτίμηση κι άπαχο
  • 5 με 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ολόκληρο ξερό
  • αλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη
  • λίγο κουρκουμά
  • 2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
  • καυτό νερό

Εκτέλεση:
  • Πλένω και στεγνώνω το κρέας με χαρτί κουζίνας.
  • Βάζω το λάδι στην κατσαρόλα μαζί με το κρέας και το κρεμμύδι ολόκληρο 
  • Τα γυρίζω με ξύλινη κουτάλα περίπου 10 λεπτά και προσθέτω τον πελτέ ντομάτας χωρίς να αραιώσω και ανακατεύω μαγειρεύοντας άλλα 5 λεπτά .
  • Προσθέτω και το αλατοπίπερο την ζάχαρη και το κουρκουμά -ανακατεύω -
  • Ρίχνω μετά καυτό νερό σχεδόν μέχρι επάνω στην κατσαρόλα το σκεπάζω και το αφήνω να βράζει σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιει όλο το νερό και να μείνει με την σάλτσα του η οποία έρχεται και δένει από μόνη της και είναι υπέροχη 


Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές αλλά κομμένες κυδωνάτες τις οποίες της τηγανίζουμε πρώτα σε σιγανή θερμοκρασία να ψηθούν καλά μέσα και μετά δυναμώνουμε για να ροδίσουν. 



Καλή σας όρεξη...

ΧΕΛΛΑΔΑ
Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram