Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

The 2Night Show: Η αποστομωτική ατάκα της Έλενας Παπαρίζου μετά τα σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά της

The 2Night Show: Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου μετά τα κακόβουλα σχόλια που γράφτηκαν στα social media για το βάρος της.  Λα...



The 2Night Show: Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου μετά τα κακόβουλα σχόλια που γράφτηκαν στα social media για το βάρος της. 

Λαμπερή και πάντα χαμογελαστή, η Ελένα Παπαρίζου, έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η πετυχημένη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show, με αφορμή την πρόσφατη εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2021.
Ο παρουσιαστής, εντυπωσιασμένος που επιτέλους η Έλενα βρέθηκε στο πλατό του, θέλησε να αναφερθεί σε όλους εκείνους που σχολίασαν αρνητικά την εμφάνισή της στη Eurovision ενώ επικεντρώθηκαν σε κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της.

Φανερά ενοχλημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έδωσε τον λόγο στην καλεσμένη του η οποία και είχε αποφασίσει να μιλήσει ανοιχτά για όλα. Φυσικά η Έλενα Παπαρίζου όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να δέχεται κάθε μορφής σχόλιο, είτε για την εμφάνισή της, είτε για την καριέρα της.

Αυτή τη φορά όμως η Έλενα απάντησε με επική ατάκα σε όλους σχολίασαν αρνητικά την εξωτερική της εμφάνιση σε μια τόσο λαμπερή βραδιά με την Ελλάδα να πρωταγωνιστεί ξανά με το My Number One.

"Να σου πως αλήθεια πως νιώθω; Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που χθες πήγα και έφαγα ένα burger. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα", απάντησε η Έλενα Παπαρίζου.


Πηγή: gossip-tv.gr


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram