Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Αρνίσια παϊδάκια στα κάρβουνα

Μαρινάρετέ τα λίγο πριν και ψήστε τα στα κάρβουνα παρέα με τους φίλους. Ο καλύτερος μεζές θα βγει από τα χέρια σας ζεστός και νόστιμος, ...



Μαρινάρετέ τα λίγο πριν και ψήστε τα στα κάρβουνα παρέα με τους φίλους. Ο καλύτερος μεζές θα βγει από τα χέρια σας ζεστός και νόστιμος, έτοιμος για το τραπέζι. Φυσικά, εκτός από παϊδάκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε κομμάτι θέλετε από το αρνί.

Υλικά:
  • 12 παϊδάκια από αρνάκι ή κατσικάκι
  • 4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
  • 2-3 κλωναράκια δεντρολίβανο τα φυλλαράκια του ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
  • Αφαιρείτε το περίσσιο πάχος από το κρέας και το αλείφετε με ελαιόλαδο. 
  • Αναμιγνύετε σε ένα ταψάκι το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το σκόρδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τυλίγετε μέσα τα παϊδάκια, φροντίζοντας να πιάσουν καλά από τις δυο πλευρές.
  • Τα βάζετε σε μια πιατέλα, τα σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη και τα κρατάτε στο ψυγείο για όση ώρα έχετε στη διάθεσή σας-από 1 ώρα μέχρι ένα βράδυ.
  • Βγάζετε τα παϊδάκια από το ψυγείο 20 λεπτά πριν το ψήσιμο και τα ψήνετε πάνω στη σχάρα κοντά στα κάρβουνα για 10 λεπτά από την κάθε πλευρά. 
  • Ύστερα, βάζετε πιο ψηλά τη σχάρα και συνεχίζετε το ψήσιμο για 15 περίπου λεπτά, γυρίζοντας τα 2-3 φορές.

Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ
Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram