Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Ο κορωνοϊός φέρνει τα πάνω-κάτω στην τηλεόραση - Μόνο εμβολιασμένοι θα μπαίνουν στα Reality

Με νέα δεδομένα σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα σχεδιάζονται τα ριάλιτι και τα μεγάλα projects της προσεχούς σεζόν στα κανάλια. Κυρ...



Με νέα δεδομένα σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα σχεδιάζονται τα ριάλιτι και τα μεγάλα projects της προσεχούς σεζόν στα κανάλια. Κυρίως για τα προγράμματα εγκλεισμού, όπου θα είναι διαρκής και στενή η επαφή ανάμεσα στους διαγωνιζομένους, το ζήτημα του εμβολιασμού όχι μόνο τίθεται επί τάπητος, αλλά αναμένεται να αποτελεί πλέον προϋπόθεση για να λάβει κάποιος μέρος στα καινούργια ριάλιτι που ξεκινούν γυρίσματα το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη για το «Big Brother», που προορίζεται να βγει στον αέρα στα τέλη Αυγούστου, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μπουν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» μόνο εμβολιασμένοι διαγωνιζόμενοι, ώστε να επιτευχθεί το μάξιμουμ της προστασίας από την COVID-19 για όλους τους μετέχοντες. Οι συμμετοχές για το «Big Brother» ξεπέρασαν τις 13.000, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελική επιλογή των παικτών ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες. Την ίδια πολιτική, με επιλογή μόνο διαγωνιζομένων οι οποίοι θα έχουν εμβολιαστεί, επεξεργάζονται και αναμένεται να εφαρμόσουν και άλλα κανάλια σε ό,τι αφορά τις παραγωγές ριάλιτι για τη νέα σεζόν.


Πηγή: Reallife
ΧΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram