Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Μαραθώνιος για Swingers: Εκατοντάδες συμμετέχουν στο τετραήμερο "πάρτι" για τολμηρούς

Εκατοντάδες ζευγάρια θα συμμετέχουν σε τετραήμερο φεστιβάλ SEX, όπου θα απολαύσουν την ανταλλαγή συντρόφων και άλλες ερωτικές εμπειρίες, π...


Εκατοντάδες ζευγάρια θα συμμετέχουν σε τετραήμερο φεστιβάλ SEX, όπου θα απολαύσουν την ανταλλαγή συντρόφων και άλλες ερωτικές εμπειρίες, παρά τους περιορισμούς κατά του Covid-19 που παραμένουν σε εφαρμογή. Ο μαραθώνιος swinging διοργανώνεται στην περιοχή Γκράνθαμ του Λίνκολνσιρ, παρά το γεγονός ότι οι αρμόδιοι είχαν υποστηρίξει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ότι είχε ακυρωθεί.

Εικόνες από drone καταγράφουν εκατοντάδες swingers να καταφθάνουν στην περιοχή, καθώς το φεστιβάλ σεξ διοργανώνεται από Πέμπτη έως Κυριακή ενώ πολλές σκηνές και τροχόσπιτα έχουν ήδη εγκατασταθεί στο σημείο. Παριστάμενος είπε πως περίπου 200 άνθρωποι έχουν ήδη φθάσει ενώ έχουν αγοραστεί 400 εισιτήρια για το αξίας 200 λιρών τετραήμερο... πάρτι.


Στην περιοχή έχουν στηθεί κάστρα αναπήδησης ενηλίκων, διοργανώνονται διαγωνισμοί με βρεγμένα μπλουζάκια ενώ υπάρχει και κινητό μπουντρούμι. Οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι η εκδήλωση συμμορφώνεται με τους κανόνες Covid.

Οι κίνκι φιλοξενούμενοι καλούνται να κοιμηθούν σε γερ τεσσάρων ατόμων. Πρόκειται για φορητές στρογγυλές σκηνές, που καλύπτονται από δέρματα ή τσόχα. Θα απολαύσουν καυτά τζακούζι, γυμνούς τραγουδιστές, φετιχιστικές επιδείξεις αλλά θα έχουν και δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαγωνισμό για Miss και Μr Swingathon 2021. Στο στρατόπεδο... ενηλίκων θα υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες, όπως μπουρλέσκ. ζωγραφική προσώπου, μπαρ καπνιστών, ενώ μία μπάντα θα κάνει αφιέρωμα στους Linkin Park. Σύμφωνα με τις τρέχουσες κυβερνητικές εντολές, μόνο 30 καλεσμένοι επιτρέπεται να συγκεντρωθούν σε σημαντικές εκδηλώσεις, όπως είναι οι γάμοι και οι κηδείες στην Αγγλία.

Οι διοργανωτές, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό site, θα προσφέρουν επίδειξη BDSM, μπαρ γλυκών, εξωτερικό σινεμά και πολλές άλλες δραστηριότητες. Όσοι θα έδιναν το παρών" έχουν κληθεί να κάνουν τεστ 48 ώρες πριν φθάσουν στο φεστιβάλ, το οποίο θα δεχθεί swingers που έχουν τρεις προσωπικές επαληθεύσεις στο προφίλ τους στο Fabswingers.

Όσοι επιθυμούν να φύγουν νωρίτερα, αυτό επιτρέπεται μόνο για λόγους έκτακτης ανάγκης, ενώ η τοποθεσία αποκαλύφθηκε αφού ολοκληρώθηκε η κράτηση του κάθε ενδιαφερομένου.


ΧΕΛΛΑΔΑ


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram