Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

24ο Υβριδικό Μεσογειακό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Εταιρεία Φίλων Μεσογειακού Κινηματογράφου & Τεχνών Προβολή προπομπός για το 24ο Υβριδικό Μεσογειακό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού ...


Εταιρεία Φίλων Μεσογειακού Κινηματογράφου & Τεχνών

Προβολή προπομπός για το 24ο Υβριδικό Μεσογειακό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.


Το 24ο Υβριδικό Μεσογειακό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ανοίγει τις πύλες του στο λαρισαϊκό κινηματογραφόφιλο κοινό μέσω της δράσης-προβολής ταινιών ‘Οπτικοποίηση Σύγχρονων Κοινωνικών Προβληματισμών’. Η δράση αποτελεί προπομπό του συνόλου των πολυθεματικών δραστηριοτήτων που συνδέονται με το 24ο Μεσογειακό Φεστιβάλ και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του ‘Larizona Dream’, το οποίο αποτελεί το κινηματογραφικό μέρος του «3ου L.A. Comics Festival – Σάμμερ Εντίσιο» και θα λάβει χώρα στο θερινό σινεμά του πολιτιστικού συγκροτήματος του Μύλου του Παππά την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 στις 20:00’. 

Η συγκεκριμένη δράση αφορά προβολές επιλεγμένων και θεματικά συνδεδεμένων ταινιών μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων για ενήλικες, ενώ έχει σκοπό την αφύπνιση, την ενημέρωση και τον προβληματισμό του κοινού πάνω σε σύγχρονα κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα της ευρύτερης λεκάνης της Μεσογείου.

Η προβολή των ταινιών -όπως και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις που σχετίζονται με το 24ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους- τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και διοργανώνεται από την Εταιρεία Φίλων Μεσογειακού Κινηματογράφου & Τεχνών σε σύμπραξη και συνέργεια με το Ίδρυμα Συνέλευση των πολιτών της Μεσογείου (Κύκλος Θεσσαλίας), τον Σύλλογο Πολιτισμολόγων Θεσσαλίας και τον Σύλλογο Κόμικς και Τεχνών ΕΤΚ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram