Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Στη φυλακή ο συζυγοκτόνος της Λάρισας - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 54χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της 43χρονης συζύγου του την περασμένη Τρίτη το πρωί στην Σωτ...


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 54χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της 43χρονης συζύγου του την περασμένη Τρίτη το πρωί στην Σωτηρίτσα της Αγιάς. Ο συζυγοκτόνος, όπως ενημέρωσε ο συνήγορός υπεράσπισής του Κωνσταντίνος Γαλανός, θα μεταφερθεί στις φυλακές Λάρισας λόγω των πυρκαγιών στην Αττική.

Σε ό,τι αφορά το ηχητικό που μαγνητοφώνησε ο ίδιος ο 54χρονος την ώρα της δολοφονίας, ισχυρίστηκε κατά την απολογία του στην Ανακρίτρια Γ’ στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ότι «το έκανε μόνο και μόνο για να διαπιστωθεί η απαξίωση και τα άσχημα λόγια της θανούσης προς τα παιδιά της» με τον δικηγόρο του να δηλώνει ότι το ηχητικό βρίσκεται στην δικογραφία. «Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη της κας εισαγγελέως και της κας ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Λάρισας. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία», δήλωσε αρχικά ο συνήγορος υπεράσπισης.

«Οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί αυτού του μειωμένου καταλογισμού αλλά και του βρασμού ψυχικής ορμής δεν εκτιμώνται στο στάδιο της ανάκρισης, αλλά στο δικαστήριο της ουσίας», είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί τους οποίους προβάλλαμε κατά την απολογία μας θα γίνουν δεκτοί στο δικαστήριο και θα έχει μία επιείκεια από τον νόμο».


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram