Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Εν αναμονή της ανακοίνωσης των βάσεων

Η αγωνία των υποψηφίων στις Πανελλήνιες φτάνει στο τέλος. Πληροφορίες θέλουν τις βάσεις να ανακοινώνονται σήμερα έως τις 11 το π...


Η αγωνία των υποψηφίων στις Πανελλήνιες φτάνει στο τέλος. Πληροφορίες θέλουν τις βάσεις να ανακοινώνονται σήμερα έως τις 11 το πρωί, με το υπουργείο Παιδείας να μην έχει επιβεβαιώσει το αν οι ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα ή τη Δευτέρα.

Η διαδικασία είναι απλή για τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ. Οι υποψήφιοι θα λάβουν ένα sms στο κινητό τους, με το οποίο θα μάθουν οι επιτυχόντες το τμήμα στο οποίο εισήχθησαν.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα μέσω της εφαρμογής του results.it.minedu.gov.gr. και αφού πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους, τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο -Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Υπενθυμίζεται ότι φέτος εφαρμόζεται η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής. Τις επόμενες μέρες και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το υπουργείο Παιδείας, θα ενημερώσει σχετικά με τις ημερομηνίες για την ηλεκτρονική εγγραφή των νέων φοιτητών στα πανεπιστήμια και αργότερα τις προθεσμίες για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να πάρουν μετεγγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram