Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Η ΕΛ.ΑΣ. στήνει “τείχος” για τις συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστή στη ΔΕΘ

Σχέδια καταστρώνει η ΕΛ.ΑΣ. για να αποτραπούν πιθανά έκτροπα και επεισόδια στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) ...


Σχέδια καταστρώνει η ΕΛ.ΑΣ. για να αποτραπούν πιθανά έκτροπα και επεισόδια στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις ενδεχόμενες κινητοποιήσεις αντιεμβολιαστών.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η φετινή έκθεση έχει κάτι διαφορετικό, που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών Αρχών και είναι η συγκέντρωση των αρνητών – αντιεμβολιαστών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το απόγευμα 11 Σεπτεμβρίου στον Λευκό Πύργο με τη συμμετοχή να φτάνει ακόμη και τα 20.000 άτομα. Πρόκειται για μία από τις επτά συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή το απόγευμα, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται κι εκείνες των εργατικών συνδικάτων.

“Αστακός” η Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ

Η Θεσσαλονίκη θα θυμίζει «αστακό» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με αξιωματικούς της Αστυνομίας θα ληφθούν μέτρα – «εμβόλιο» για τους αρνητές. Οι αστυνομικοί που θα βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα θα είναι 5.500, ενώ θα δημιουργηθεί ένα τριπλό «παραλληλόγραμμο» ασφαλείας στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Επίσης θα υπάρχουν φραγμοί αποκλεισμού με αστυνομικές κλούβες και Αίαντες, ενώ θα αυξηθούν οι περιπολίες της ΟΠΚΕ, της ΔΙ.ΑΣ. και Δράση. Το σχέδιο ασφαλείας περιλαμβάνει ακόμη εποπτεία με ελικόπτερα, drones και από «παρατηρητές» σε ταράτσες, ενώ στο μικροσκόπιο θα βρεθούν και διάφορα πιθανά καλέσματα μέσω διαδικτύου όσον αφορά στους αρνητές – αντιεμβολιαστές.

Ενισχύεται ακόμη το πληροφοριακό δίκτυο της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής, ενώ θα υπάρχουν αυτοψίες και αποστειρώσεις σημείων διέλευσης επισήμων αλλά και απαγορεύσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει και την επιστράτευση πυροτεχνουργών και σκυλιών ανίχνευσης εκρηκτικών. Σε κλοιό θα βρίσκεται και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram