Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Σέρρες: Εισαγγελική παρέμβαση για τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά σχολείο

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Σερρών προκάλεσε η υπόθεση της πολύτεκνης οικογένειας στην Αλιστράτη, που αρνείται να στείλει τα π...


Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Σερρών προκάλεσε η υπόθεση της πολύτεκνης οικογένειας στην Αλιστράτη, που αρνείται να στείλει τα παιδιά της στο σχολείο εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών η Εισαγγελέας διέταξε κοινωνική έρευνα στην οικία της οικογένειας, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες με τις οποίες ασκείται η επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς.

Σέρρες: Γονείς δεν στέλνουν τα 4 παιδιά τους στο σχολείο γιατί αρνούνται τις μάσκες και τα self test

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, τα 4 παιδιά που φοιτούν στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό, στο γυμνάσιο και στο Λύκειο, δεν προσέρχονται στα μαθήματά τους, καθώς οι γονείς τους αρνούνται να τα υποβάλουν σε self test, αλλά και να φορούν μάσκα, κάτι που είναι υποχρεωτικό για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς ούτε πέρυσι, όταν άνοιξαν τα σχολεία, έστελναν τα παιδιά τους.

Οι διευθυντές των σχολείων ενημέρωσαν σχετικά τις αρμόδιες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών.

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννης Καραβασίλης δήλωσε στο Infonews24 πως γνωρίζει το θέμα και πως τα παιδιά δεν μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο από τη στιγμή που δεν τηρούν τα προβλεπόμενα, υποχρεωτικά μέτρα (χρήση μάσκας, self test).

Ο κ. Καραβασίλης ανέφερε πως θα επικοινωνήσει εκ νέου με τους διευθυντές των σχολείων προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα και ενδεχομένως να ζητηθεί και εισαγγελική παρέμβαση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram