Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Λάρισα: «Χτενίζουν» την περιοχή για τον πιλότο που αγνοείται – Νέα μαρτυρία κατοίκου που είδε το αεροσκάφος

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου του μονοκινητήριου αεροσκάφους, που είχε πάει για να τρέξει στον Μαρ...


Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου του μονοκινητήριου αεροσκάφους, που είχε πάει για να τρέξει στον Μαραθώνιο της Αθήνας και επέστρεφε στη Δράμα. Το τελευταίο στίγμα του ήταν πάνω από την Λάρισα, με αποτέλεσμα οι αρχές να «χτενίζουν» την περιοχή σε μια μεγάλη ακτίνα προσπαθώντας να εντοπίσουν κάποιο σημάδι του αεροπλάνου.

Σήμερα Πέμπτη, όπως αναφέρει το onlarissa με το πρώτο φως του ήλιου ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες τόσο από την αστυνομία και την Πυροσβεστική, όσο και από το λιμενικό (προς την θαλάσσια περιοχή του νομού Λάρισας).

Μετά την μαρτυρία κατοίκου του ορεινού χωριού Σκήτη στο onlarissa.gr, ότι είδε από το σπίτι της το αεροσκάφος να πετάει χαμηλά και να χάνεται πίσω από το βουνό Μαυροβούνι, ακόμη ένας κάτοικος αυτή την φορά από το χωριό Καλαμάκι του νομού Λάρισας, τόνισε στο Star, ότι είδε επίσης το μονοκινητήριο αεροσκάφος, σημειώνοντας: «Ακούστηκε ένα αεροπλάνο να περνά πάνω από τα κεφάλια μας και πήγαινε προς το βουνό πετώντας πάνω από το χωριό μας κατά τις 12.30 τη Δευτέρα και μετά χάθηκε».

Ελικόπτερα, πυροσβέστες και κάτοικοι των χωριών στη Λάρισα όπου έδωσε το τελευταίο στίγμα ο 62χρονος «οργώνουν» την περιοχή για να τον εντοπίσουν. Οι πυροσβέστες αξιοποιούν κάθε μαρτυρία που έχουν στα χέρια τους. Στο Μαυροβουνι, μια δύσβατη περιοχή, ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε σημείο για τον 62χρονο αγνοούμενο με drones.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram