Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη από τη Λάρισα

Με την ομιλία του στο ξενοδοχείο Divani Pallace ολοκληρώθηκε η χθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα. Για «απουσία συναίσ...


Με την ομιλία του στο ξενοδοχείο Divani Pallace ολοκληρώθηκε η χθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα.

Για «απουσία συναίσθησης του δράματος της ελληνικής κοινωνίας», κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Λάρισα στο πλαίσιο της περιοδείας του. 

Όπως είπε συγκεκριμένα: 
«Δεν έχει ιδέα για το πώς περνούν και πως αισθάνονται σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. Σα να ζει σε μια άλλη χώρα…Σε ένα εικονικό κατασκεύασμα που προσπαθεί δια της μονότονης επανάληψης να επιβληθεί ως ζώσα πραγματικότητα».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «η πραγματικότητα σήμερα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του κάνουν κάθε μέρα όλο και πιο δύσκολη τη ζωή των Ελλήνων. Είναι επιταχυντές και της υγειονομικής κρίσης και της ακρίβειας. Κηρύττει κάθε έξι μήνες το τέλος της πανδημίας και τελικά φτάσαμε να γίνουμε το παράδειγμα προς αποφυγή. Και πανηγυρίζει για την οικονομία.

Ενώ η χώρα, με βάση την έρευνα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα καταγράψει μικρότερο ΑΕΠ το 2021, από αυτό του 2019. Δηλώνει – πριν λίγες μέρες όχι πέρυσι – ότι η πανδημία δεν έχει ξεφύγει ενώ πεθαίνουν δεκάδες συμπολίτες μας καθημερινά εκτός ΜΕΘ.

Και ομοίως δηλώνει ότι το κύμα ακρίβειας θα είναι παροδικό ενώ οι τιμές όλων των βασικών αγαθών συνεχίζουν ένα ξέφρενο ανοδικό ράλι και από πουθενά δεν προκύπτει στο ορατό μέλλον η πιθανότητα ανάσχεσης του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram