Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Περισσότεροι καλλιτέχνες στην πρωτοβουλία της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για οικονομική στήριξη στον δικαστικό αγώνα της οικογένειας του/της Ζακ/Zackie Oh

Ανοίγει η βεντάλια των ανθρώπων της τέχνης που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Οι καλλιτέχνες ζητούν δικαιοσύνη για τον/τη Ζακ/Zac...


Ανοίγει η βεντάλια των ανθρώπων της τέχνης που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Οι καλλιτέχνες ζητούν δικαιοσύνη για τον/τη Ζακ/Zackie Oh» της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την οικονομική ενίσχυση του δικαστικού αγώνα για τη δικαίωση του/της Ζακ/Zackie Oh. Μετά την ανακοίνωση συμπαράστασης από δέκα καλλιτέχνες στις 21 Οκτωβρίου, τη μέρα έναρξης της δίκης, άλλοι δέκα εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου δηλώνουν τη στήριξή τους και ζητούν δικαιοσύνη για τον/τη Ζακ/Zackie Oh: Τάνια Τσανακλίδου, Magic de Spell, Κατερίνα Κυρμιζή, Πάνος Παπαιωάννου, Νίκος Σούλης & Πάνος Δρακόπουλος, Θεόδωρος Γρηγοριάδης, Μάνος Κοντολέων, Γιάννης Τσαμαντάκης & Τα Πέρα Πλάσματα, Ελένη Καρακάση και Ντίνος Πετράτος.

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, μέσω του συνδέσμου https://gogetfunding.com/justice-for-zak, ο οποίος συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του/της Ζακ/Zackie Oh. Οποιοδήποτε ποσό είναι ευπρόσδεκτο.

Με τον καλλιτεχνικό συντονισμό του Αντώνη Μποσκοΐτη και τη σκηνοθετική επιμέλεια του Νίκου Σούλη, δημιουργήθηκαν τα βίντεο που παρατίθενται στο επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου σε συνδυασμό με τις απαντήσεις του καθενός και της καθεμιάς στο ερώτημα “γιατί αποφασίσατε να υποστηρίξετε αυτό τον σκοπό;”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram