Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Θρήνος στη Λαμία: Πέθανε 14χρονη που νοσούσε από κορωνοϊό

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λαμία ο θάνατος μιας 14χρονης μαθήτριας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι στα Επείγοντα ...


Σοκ έχει προκαλέσει στη Λαμία ο θάνατος μιας 14χρονης μαθήτριας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι στα Επείγοντα του νοσοκομείου της πόλης.

Σύμφωνα με το LamiaReport το κοριτσάκι διακομίστηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου στις 9:30΄ το πρωί με προκάδριο άλγος, ενώ νοσούσε από κορωνοϊό.

Οι γιατροί από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κορονοϊού και αποφάσισαν να το κάνουν διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Οι γιατροί τη διασωλήνωσαν, αλλά δεν πρόλαβαν να τη μεταφέρουν στη ΜΕΘ, αφού η 14χρονη «έσβησε» στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Οι δικοί της άνθρωποι είναι απαρηγόρητοι, μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν το αγγελούδι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν το κοριτσάκι νοσούσε από κορονοιό από τις 29/11, αλλά το περνούσε πολύ ελαφρά, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

Δεν αποκλείεται όμως το έμφραγμα που υπέστη να οφείλεται σε επιπλοκή της νόσου, που ίσως της δημιούργησε καρδιακή ανεπάρκεια.

Την αιτία θανάτου του κοριτσιού θα τη δείξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει, ωστόσο και οι γιατροί στο νοσοκομείο είναι συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό της 14χρονης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram