Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Χαμός στον Βόλο – Κυνηγούσε τα πεθερικά του με ξύλο και πέτρες

Αναστάτωση επικράτησε σε γειτονιά του Βόλου το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένας 46χρονος άνδρας μετέβη στο σπίτι των πεθερικών τ...


Αναστάτωση επικράτησε σε γειτονιά του Βόλου το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένας 46χρονος άνδρας μετέβη στο σπίτι των πεθερικών του και τα “έκανε γυαλιά καρφιά”. Συγκεκριμένα, ο 46χρονος από την Αλβανία πήγε στο σπίτι και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, προσπάθησε να χτυπήσει τον πεθερό του με ένα μεγάλο ξύλο που είχε στα χέρια του, ενώ πήρε πέτρες και τις πετούσε προς το μέρος της πεθεράς του με σκοπό να την τραυματίσει.

Οι γείτονες που είδαν το περιστατικό έντρομοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ο άνδρας, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, συνελήφθη. Ο ίδιος αρνείται τη συμμετοχή στο περιστατικό.

Ο 46χρονος εμφανίστηκε στα Δικαστήρια με πατερίτσες και αφού του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, οδηγήθηκε στον ανακριτή. Ζήτησε προθεσμία για να ενημερωθεί ο συνήγορός του και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί πολλές φορές για επεισόδια κατά της συζύγου του και του πεθερού του, καθώς τον έχει χτυπήσει και τον έχει απειλήσει με μαχαίρι. Φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών και να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το έχει σκάσει δύο φορές από ψυχιατρείο.


Πηγή: magnesianews.gr /thenewspaper.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram