Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Μπουζουξίδικο στην Λάρισα έκανε χθες πρωτοχρονιάτικο πάρτι για να προλάβει τα μέτρα

Κέντρο διασκέδασης στην Λάρισα, έκανε δύο μέρες νωρίτερα το πάρτι της πρωτοχρονιάς για να προλάβει τα μέτρα με την κατάργηση της...


Κέντρο διασκέδασης στην Λάρισα, έκανε δύο μέρες νωρίτερα το πάρτι της πρωτοχρονιάς για να προλάβει τα μέτρα με την κατάργηση της μουσικής.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης όμικρον είχε ως αποτέλεσμα ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης να φέρει νωρίτερα τα μέτρα που θα ίσχυαν στις 3 Ιανουαρίου, καταργώντας παράλληλα την μουσική στην εστίαση και στην διασκέδαση.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μπαρ, club και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης είναι αναγκασμένα από σήμερα να βάλουν λουκέτο, καθώς χωρίς μουσική δεν έχουν λόγο λειτουργίας.

Ένα μπουζουξίδικο στην Λάρισα ενόψει της διακοπής λειτουργίας του αποφάσισε να βγάλει τα... σπασμένα, κάνοντας νωρίτερα το πάρτι της πρωτοχρονιάς.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων λοιπόν, το «Βαρελάδικο» έκανε την παρακάτω ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

«Τετάρτη βράδυ 29 /12 το πάρτυ της Πρωτοχρονιάς νωριτερα δυο μέρες. Ανοίγουμε απόψε σε πείσμα των καιρών. Ελάτε να το ξημερώσουμε».

Από τα videos που κυκλοφορούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως αρκετοί κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να πάνε εκεί για μία τελευταία νύχτα διασκέδασης.


Πηγη: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram