Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Γιώργος Παπανδρέου: "Αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης, θα κάνουν πάρτι ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας στη Βουλή"

Αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ και ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην ΕΡΤ1, αναφέρθηκε μεταξύ άλ...


Αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ και ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην ΕΡΤ1, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον συνυποψήφιό του, Νίκο Ανδρουλάκη.

Αναφερόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη είπε πως δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αναδείξει την παράταξη και τα προβλήματα που έχει η ίδια, αλλά και αυτά που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Και συμφώνησε με την άποψη του κ. Λοβέρδου για εκείνον, επισημαίνοντας πως αν εκλεγεί ο κ. Ανδρουλάκης θα υπάρξει κενό εξουσίας στη Βουλή, καθώς θα παραμείνει στην Ευρωβουλή και δεν θα υπάρχει ουσιαστική εκπροσώπηση της παράταξης. «Θα κάνει πάρτι ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας. Αφήνει ανοιχτό το πεδίο μάχης στους κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα στη Βουλή, έχοντας μπροστά μας εκλογές», είπε και πρόσθεσε ότι «το θέμα είναι η λύση των προβλημάτων όχι η μοιρασιά της εξουσίας».

Ερωτηθείς για τη στήριξη του Ανδρέα Λοβέρδου στον Νίκο Ανδρουλάκη, τόνισε ότι «οι πολίτες είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν τι θέλουν. Δεν είναι χειραγωγήσιμοι. Δεν είναι κοπάδι», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε ότι έχει μιλήσει με όλους τους συνυποψηφίους του και τους έδωσε συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους, ωστόσο – όπως είπε- δεν τούς ζήτησε να τον υποστηρίξουν την επόμενη Κυριακή.

Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε για άλλη μια φορά την ανάγκη για ανανέωση της παράταξης ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έχει μπροστά της η χώρα, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να την εγγυηθεί εκείνος, καθώς η ανανέωση γι’ αυτόν είναι στάση ζωής, θέμα ιδεών και πως οι ιδέες του ήταν πάντα ανανεωτικές, προσθέτοντας πως την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός είχε σπάσει αρκετές στέρεες αντιλήψεις και έφερε ως παράδειγμα την άυλη συνταγογράφηση, την πρόταση για βασικό μισθό των 750 ευρώ κ.ά.

Ανέφερε δε ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν έχει μιλήσει για το πού θέλει να οδηγήσει την παράταξη παρά μόνο για κοινοτική συνεργασία.

«Είναι μεγάλος λάθος αυτή τη στιγμή να μιλάμε για συνεργασίες», είπε και πρόσθεσε ότι δεν βλέπει να υπάρχει έδαφος συνεργασίας με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, σημείωσε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα δεν τον θέλουν για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ γιατί μόνο εκείνος μπορεί να ενισχύσει την παράταξη και να διευρυνθεί στα άλλα κόμματα. Ο κόσμος το ξέρει αυτό, υπογράμμισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram