Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Νέα δημοσκόπηση: Η πρόθεση ψήφου και τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ μετά την εκλογή Ανδρουλάκη

Το φως της δημοσιότητας βλέπει μία νέα δημοσκόπηση, που καταγράφει την πρόθεση ψήφου στον απόηχο της εκλογής του Νίκου Ανδρουλάκ...


Το φως της δημοσιότητας βλέπει μία νέα δημοσκόπηση, που καταγράφει την πρόθεση ψήφου στον απόηχο της εκλογής του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και τις απόψεις των πολιτών για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού και για το τι θα “φέρει” το 2021.

Πρόκειται για τη δημοσκόπηση που διενήργησε η Alco για λογαριασμό του Open για τον μήνα Δεκέμβριο. Στην πρόθεση ψήφου, καταγράφεται μία αύξηση τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων στα ποσοστά που συγκεντρώνει το ΚΙΝΑΛ στην πρόθεση ψήφου. Συγκεκριμένα, μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, το ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει ποσοστό 13,6% έναντι 9,7% που είχε στην προηγούμενη δημοσκόπηση της εταιρείας.

Απώλειες καταγράφουν και τα δυο μεγάλα κόμματα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει 2,5% και τη ΝΔ 0,7%. Αναλυτικά, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 32,6%, έναντι 21,1% του ΣΥΡΙΖΑ και η μεταξύ τους διαφορά ανέρχεται σε 11,5 μονάδες. Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει το ΚΚΕ με ποσοστό 5,4% στην πρόθεση ψήφου και ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 3,6% και το ΜέΡΑ25 με 3,5%.

Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αποτιμάται θετικά από το κοινό, καθώς το 40% των ερωτηθέντων έχει θετική άποψη για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Το 41% των συμμετεχόντων στην έρευνα θεωρεί ότι το 2022 θα είναι χειρότερο για την Ελλάδα από το 2021, ενώ στην ερώτηση “είστε ή όχι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας”, το 63% απαντά “όχι”, ενώ το 33% λέει πως “ναι”.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram