Υλικά: 1 1/2 κιλό σπάλα 100 γραμμάρια μπέικον σε φέτες 100 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες 2 πιπεριές (1 κόκκινη - 1 πράσινη) 200 γραμμ...
Υλικά:
- 1 1/2 κιλό σπάλα
- 100 γραμμάρια μπέικον σε φέτες
- 100 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες
- 2 πιπεριές (1 κόκκινη - 1 πράσινη)
- 200 γραμμάρια γραβιέρα σε μπαστουνάκια
- Υλικά για άλειμμα:
- 50 γραμμάρια μουστάρδα
- 30 γραμμάρια κέτσαπ
- 100 ml ελαιόλαδο
- ρίγανη
- πάπρικα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Μ' ένα μαχαίρι ανοίγουμε το κρέας και το τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα.
- Σ' ένα μπολάκι αναμειγνύουμε τα υλικά του αλείμματος και με αυτά αλείφουμε το κρέας.
- Στο κέντρο του κρέατος απλώνουμε το μπέικον, το ζαμπόν τις πιπεριές αφού τις έχουμε ανοίξει και τη γραβιέρα .
- Το τυλίγουμε με προσοχή, το περνάμε σε δίχτυ ή το δένουμε με σπάγκο και το αλείφουμε λίγο και εξωτερικά με το μείγμα.
- Βάζουμε το ρολό σε αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 1 ½ ώρα περίπου.
- Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο κ την λαδόκολα και ψήνουμε για 30 λεπτάκια ακόμα για να ροδίσει απ' έξω.
Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ 


 Follow on Instagram
 Follow on Instagram 
 
 

 
 
Δεν υπάρχουν σχόλια
Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας