Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Χοιρινό Γεμιστό Ρόλο

Υλικά: 1 1/2 κιλό σπάλα 100 γραμμάρια μπέικον σε φέτες 100 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες 2 πιπεριές (1 κόκκινη - 1 πράσινη) 200 γραμμ...



Υλικά:
  • 1 1/2 κιλό σπάλα
  • 100 γραμμάρια μπέικον σε φέτες
  • 100 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες
  • 2 πιπεριές (1 κόκκινη - 1 πράσινη)
  • 200 γραμμάρια γραβιέρα σε μπαστουνάκια
  • Υλικά για άλειμμα:
  • 50 γραμμάρια μουστάρδα
  • 30 γραμμάρια κέτσαπ
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • ρίγανη
  • πάπρικα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση:
  • Μ' ένα μαχαίρι ανοίγουμε το κρέας και το τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα. 
  • Σ' ένα μπολάκι αναμειγνύουμε τα υλικά του αλείμματος και με αυτά αλείφουμε το κρέας.
  • Στο κέντρο του κρέατος απλώνουμε το μπέικον, το ζαμπόν τις πιπεριές αφού τις έχουμε ανοίξει και τη γραβιέρα .
  • Το τυλίγουμε με προσοχή, το περνάμε σε δίχτυ ή το δένουμε με σπάγκο και το αλείφουμε λίγο και εξωτερικά με το μείγμα.
  • Βάζουμε το ρολό σε αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 1 ½ ώρα περίπου.
  • Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο κ την λαδόκολα και ψήνουμε για 30 λεπτάκια ακόμα για να ροδίσει απ' έξω.
Καλή σας όρεξη...
ΧΕΛΛΑΔΑ 

Περισσότερες συνταγές Μαγειρικής - Ζαχαροπλαστικης στο www.EllinonGeuseis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram