Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ο Πρίγκιπας Κάρολος

Δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα, σύμφωνα με ανακοί...


Δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα, σύμφωνα με ανακοίνωση από τον Οίκο Κλάρενς.

Ο 73χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας είναι τριπλά εμβολιασμένος, ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που νοσεί από κορονοϊό. Η πρώτη ήταν τον Μάρτιο του 2020, στην αρχή της πανδημίας.  Τότε έμεινε σε απομόνωση 7 ημέρες στην κατοικία του στο Μπέρκχολ στη Σκωτία προτού επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του Κάρολου και της Καμίλα στο Twitter ανέφερε: “Σήμερα το πρωί ο Πρίγκιπας της Ουαλίας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19 και τώρα βρίσκεται σε απομόνωση”.

“Η Αυτού Υψηλότης λυπάται που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις στο Γουίντσεστερ, αλλά θα προσπαθήσει να προγραμματίσει μία νέα επίσκεψη σύντομα” προστίθεται στην ανάρτηση.

Οι βοηθοί των Ανακτόρων είπαν πως ο πρίγκιπας βγήκε θετικός σε ένα τεστ ρουτίνας, κάτι που υποδηλώνει πως δεν είχε έντονα συμπτώματα, ωστόσο δεν ανέφεραν περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή του.  Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Δούκισσα της Κορνουάλης κάνουν συχνά τεστ πριν παρασταθούν σε δημόσιες εκδηλώσεις.. Η Καμίλα βγήκε αρνητική στο τεστ της Πέμπτης. Εκπρόσωπος είπε: “Η Δούκισσα της Κορνουάλης βγήκε αρνητική σε τεστ σήμερα. Έχει σειρά διαφορετικών εκδηλώσεων από τον πρίγκιπα της Ουαλίας”.

Ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να μην έχει δει τη βασίλισσα αυτήν την εβδομάδα, αν και ο Οίκος του Κλάρενς δεν έχει επιβεβαιώσει πότε ήταν η τελευταία τους συνάντηση. Να σημειωθεί ότι η είδηση για τη νόσηση του Κάρολου προκαλεί ανησυχία, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα ο ίδιος και η σύζυγός του παρευρέθησαν σε εκδήλωση στο Βρετανικό Μουσείο όπου συναντήθηκαν μεταξύ άλλων με τον  ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Ρίσι Σουνάκ και ο υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης 350 καλεσμένοι.


Πηγη: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram