Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Αλέξης Κούγιας: Οργισμένη ανακοίνωση με… “γαλλικά” – Τι είπε για τον Λάκη Λαζόπουλο

Μία οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υποστηρίζει ότι κάποιοι -τους οποίους χαρακτήρισε ως “πεθαμένο...



Μία οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υποστηρίζει ότι κάποιοι -τους οποίους χαρακτήρισε ως “πεθαμένους”- χρησιμοποιούν το όνομά του για να βγουν στην επιφάνεια λέγοντας “ανοησίες” για σοβαρές υποθέσεις που έχει αναλάβει.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ήρθε μετά τα όσα ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος σε podcast που έκανε σχετικά με τον Σάκη Ρουβά και την υπόθεση Λιγνάδη. Ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή “Πρωινό” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Λάκη Λαζόπουλο αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι και εκείνος ανάμεσα σε αυτούς που “φωτογραφίζει” η ανακοίνωσή του.

Αλέξης Κούγιας: Η οργισμένη ανακοίνωση

“Κάποιοι που έχουν «πεθάνει» σε προσωπικό, σε επαγγελματικό, σε καλλιτεχνικό και κοινωνικό επίπεδο, χρησιμοποιούν κάθε μέρα το όνομά μου σε διάφορες σοβαρές υποθέσεις, στις οποίες είμαι δικηγόρος το τελευταίο χρονικό διάστημα, για να τους θυμηθεί ο κόσμος, λέγοντας διάφορες ανοησίες που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη νομική ούτε με την ουσιαστική υποδομή των υποθέσεων και την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσω.

Στη γειτονιά που εγώ μεγάλωσα στην Πετρούπολη, όταν εμφανίζονται τέτοιοι τύποι ακόμα και στο καφενείο, οι αληθινοί «πολίτες» σχολιάζουν τέτοιες συμπεριφορές με ένα λαϊκό ερώτημα:
«κλάνει ο πεθαμένος;» Αυτό προς απάντηση όλων αυτών των πραγματικά πεθαμένων σε όλη τους τη ζωή”.

ΧΕΛΛΑΔΑ 


Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram