Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: "Η Ελλάδα διασύρεται στον ευρωπαϊκό Τύπο για τις καθεστωτικές πρακτικές Μητσοτάκη"

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή καταγγελία της Humanite πως «στην Ελλάδα η Δεξιά χτυ...


Έντονη κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή καταγγελία της Humanite πως «στην Ελλάδα η Δεξιά χτυπάει την Ελευθερία του Τύπου χωρίς ντροπή».

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τονίζει ότι η καταγγελία αυτή της ευρωπαϊκής εφημερίδας είναι «ενδεικτική του διασυρμού της χώρας μας για τις καθεστωτικές πρακτικές και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η καταγγελία ακόμα μιας ευρωπαϊκής εφημερίδας, αυτή τη φορά της Humanite, πως «στην Ελλάδα η Δεξιά χτυπάει την Ελευθερία του Τύπου χωρίς ντροπή» είναι ενδεικτική του διασυρμού της χώρας μας για τις καθεστωτικές πρακτικές και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τώρα, μετά τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα διώκονται και οι δικαστικοί που ερεύνησαν το σκάνδαλο Novartis, όπως εξάλλου είχαν προαναγγείλει υπουργοί της κυβέρνησης της Ν.Δ. με «αδιευκρίνιστα ποσά» στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς».

Και προστίθεται: «Ό,τι και να κάνουν, όσο και να υιοθετήσουν πρακτικές Όρμπαν και Ερντογάν οι «φιλελεύθεροι» του κ. Μητσοτάκη, τους καταγγέλλει μέχρι και ο ευρωβουλευτής τους Γ. Κύρτσος.

Οι πολίτες γνωρίζουν: Η Novartis παραδέχθηκε στις ΗΠΑ πρακτικές διαφθοράς στην Ελλάδα με γιατρούς και κρατικούς αξιωματούχους και έκανε εξωδικαστικό συμβιβασμό, πληρώνοντας 350 εκατ. ευρώ για να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια. Και στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν έχει ζητηθεί ένα ευρώ από τη Novartis, αλλά με μεθοδεύσεις διώκονται, αντί για τη διαφθορά, αυτοί που την ερεύνησαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram