Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

ΟΤΟΕ: "Να σταματήσουν ΤΩΡΑ οι αφόρητες πιέσεις στους υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας για τους στόχους"

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ Ο κ. Γιάννης Πούπκος, Γενικός Σύμβουλ...


ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Ο κ. Γιάννης Πούπκος, Γενικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλλήλων Ελλάδος, της Ο.Τ.Ο.Ε. και Επικεφαλής της 3ης μεγαλύτερης παράταξης " ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ " στον Αντιπροσωπευτικό Σύλλογο Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, τον Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., με δελτίο τύπου προς τις εφημερίδες αναφέρεται στις συνεχείς διαμαρτυρίες εκατοντάδων υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, που δέχεται καθημερινά ως εκπρόσωπος των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας στον Αντιπροσωπευτικό Σύλλογο, τον ΣΥΕΤΕ.
 
Ο κ.Γιάννης Πούπκος καταγγέλλει ότι η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας έχει ξεπεράσει κάθε όριο όχλησης των συναδέλφων και ζητά από την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στους υπαλλήλους της.

Καθημερινά υπάρχει βομβαρδισμός από τηλέφωνα, email αλλά και δια ζώσης «νουθεσίες», αφόρητη πίεση και έμμεσες απειλές για όλο και περισσότερες πωλήσεις μιας ευρείας γκάμας προϊόντων, με σαφή, πολλές φορές, καταπάτηση της αξιοπρέπειας των συναδέλφων και στοχοποίησή τους.

Η κατάσταση στο Δίκτυο είναι αφόρητη. Το ίδιο και σε πολλές Διευθύνσεις.
Σε μία εποχή μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολή σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, αν λάβουμε υπόψη μας την ακρίβεια, τον πόλεμο, την πανδημία και την ευρύτερη ανασφάλεια που επικρατεί.

Τελικά το διάστημα της καραντίνας αποδείχτηκε χρήσιμο σε ορισμένα υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας όχι για να βρουν το νόημα στα σημαντικά της εργασιακής ζωής, όχι για να βρουν έναν κοινό βηματισμό με τους ανθρώπους που τόσα χρόνια στηρίζουν την τράπεζα αλλά για να τους κάνουν το βίο αβίωτο.

Η Εθνική Τράπεζα έρχεται από πολύ μακριά μέσα στο χρόνο και επιβίωσε όλων των δυσκολιών. Έχτισε με τους πελάτες της, μακροπρόθεσμες σχέσεις και όχι σχέσεις εφήμερης πώλησης. Οι με το ζόρι πωλήσεις έχουν κοντά ποδάρια και αποτρέπουν το χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης πελατών-τράπεζας.
Το πρόβλημα επιδεινώθηκε με την επαναφορά των bonus. Λογικό, αφού τo ύψος τους είναι ανάλογο της θέσης του υπαλλήλου στην ιεραρχία. Έτσι, όσο ανεβαίνουμε στην ιεραρχία της επιχείρησης, τόσο μεγαλύτερο κίνητρο συναντάμε προκειμένου να πιέζονται οι από κάτω.

Καλούμε τη Διοίκηση να αλλάξει ρότα όσο είναι καιρός.

Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι καθημερινές αφόρητες πιέσεις για τους στόχους. Στόχοι οι οποίοι είναι συνήθως εξαιρετικά υψηλοί και «άπιαστοι».
Επιτέλους σεβασμός στους συναδέλφους.
Καλούμε τους συναδέλφους να επικοινωνούν άμεσα μαζί μας για να μας γνωστοποιούν τέτοια φαινόμενα. Μπορούν επίσης να επισκεφτούν το site μας Μπροστά για τον Συνάδελφο – Ανεξάρτητη Ανανεωτική Κίνηση στην Εθνική Τράπεζα.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΑΣ

Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
Διασφαλίζουμε το ΜΕΛΛΟΝ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram