Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Επιδότηση σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο: Στήριξη και τον Μάιο – Τι είπε ο Οικονόμου

Για την επιδότηση που αφορά στο ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο τον επόμενο μήνα μίλησε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπ...


Για την επιδότηση που αφορά στο ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο τον επόμενο μήνα μίλησε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε σχετικά με το θέμα της παρέμβασης στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, “οι παράμετροι όταν μετρηθούν, ζυγιστούν σωστά και αποφασιστούν θα ανακοινωθούν από το ίδιο τον Πρωθυπουργό.  Όπως έχω ξαναπεί η διαδικασία κινείται παράλληλα με τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Έλληνας Πρωθυπουργός  και άλλοι ηγέτες σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

“Είναι αυτονόητο ότι όπως υπήρξε τον Απρίλιο στήριξη για το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο θα υπάρξει και τον επόμενο μήνα”, πρόσθεσε.

Ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι “θα υπάρχει πάντοτε στήριξη όσο κρατεί το πρόβλημα στην ενέργεια. Το επόμενο διάστημα –  θα έχουμε – όταν είμαστε έτοιμοι- τις αντίστοιχες ανακοινώσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι η απόφαση της  κυβέρνησης είναι ότι εφόσον δεν υπάρξει ευρωπαϊκή απάντηση και μάλιστα έγκαιρα και γρήγορα θα υπάρξει εθνικό σχέδιο ακόμη μιας αποφασιστικής παρέμβασης στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο εθνικό σχέδιο για την ενέργεια.  Όπως είπε, “βρίσκεται σε εξέλιξη η επεξεργασία του εθνικού σχεδίου για την ενέργεια παράλληλα με τις διεργασίες που γίνονται σε επίπεδο ευρωπαϊκής επιτροπής”.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


Πηγη: enikos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram