Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Φωτιά Γλυφάδα – Βούλα: Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα – Ενισχύσεις από άλλες περιοχές της Ελλάδας

Η φωτιά που ξεκίνησε από την Γλυφάδα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Βούλα και συγκεκριμένα στα όρια του βουνού με τον οικιστικό ι...


Η φωτιά που ξεκίνησε από την Γλυφάδα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Βούλα και συγκεκριμένα στα όρια του βουνού με τον οικιστικό ιστό. Σπεύδουν ενισχύσεις από Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ζημιές έχουν υποστεί τρία τριώροφα σπίτια, αρκετές αυλές, ενώ έχουν καεί και αρκετά αυτοκίνητα.

Από τη στιγμή που έπεσε ο αέρας, η μάχη των πυροσβεστών μεταφέρθηκε στις αυλές των σπιτιών, όπου υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Πλέον οι πυροσβέστες έχουν καλύτερη ορατότητα ενώ και οι ρίψεις από τα ελικόπτερα είναι πιο στοχευμένες.

Η εικόνα είναι καλύτερη και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής αισιοδοξούν ότι σύντομα θα τεθεί υπό έλεγχο με τη βοήθεια των καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η καθυστέρηση στην ενίσχυση των εναέριων μέσωνπου επιχειρούσαν, οφείλεται στο γεγονός ότι έπνεαν δυνατοί άνεμοι σε όλη τη χώρα και κρίθηκε πως υπήρχε υψηλή επικινδυνότητα εκδήλωσης φωτιάς και σε άλλες περιοχές. Έτσι, έπρεπε να είναι σε επιφυλακή σε όλη την επικράτεια.

Σημειώνεται, το μήνυμα από το 112, εστάλη λόγω του πυκνού καπνού που έχει σκεπάσει την ευρύτερη περιοχή λόγω των ανέμων και όχι επειδή μπορεί να κινδυνεύσουν οι κάτοικοι λόγω της φωτιάς.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram