Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων

Αναρτήθηκαν την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων-ωφελουμένων, παρόχων τουριστικών καταλυμάτων και ακτο...


Αναρτήθηκαν την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων-ωφελουμένων, παρόχων τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και αποκλειομένων του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός 2022-2023» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Μπορείτε να δείτε τους προσωρινούς πίνακες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos?tab=koinonikos-toyrismos-2022-2023.

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΥΠΑ, φέτος, υποβλήθηκαν περισσότερες από 532.000 αιτήσεις για σχεδόν 1 εκατομμύριο επιταγές, σημειώνοντας ρεκόρ εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ενώ 1.500 τουριστικά καταλύματα δήλωσαν συμμετοχή. Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι, που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, στις 15:00, μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στις 18:00.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia.

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν

  • να έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα
  • να αναφέρουν τον λόγο της ένστασης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί)
  • να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Οι πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών.

Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά, δεν εξετάζονται.

Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού θα «τρέξει» κατά την περίοδο 1η Αυγούστου 2022-31 Ιουλίου 2023. Ο προϋπολογισμός του είναι ύψους 35 εκατ. ευρώ – ποσό αυξημένο κατά 5 εκατ. ευρώ σε σχέση με το πρόγραμμα της περιόδου 2021-2022.


Πηγή: enikonomia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram