Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Νάσος Ηλιόπουλος: "Ο κ. Μητσοτάκης ήταν και παραμένει εκπρόσωπος της χρεοκοπίας"

“Ο κ. Μητσοτάκης, που εδώ και 15 μέρες κρύβεται για να μην απαντήσει για τις υποκλοπές που οργάνωσε η κυβέρνησή του, σήμερα πανη...


“Ο κ. Μητσοτάκης, που εδώ και 15 μέρες κρύβεται για να μην απαντήσει για τις υποκλοπές που οργάνωσε η κυβέρνησή του, σήμερα πανηγυρίζει για κάτι που είχε αποφασιστεί ένα χρόνο πριν την εκλογή του” αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τη δήλωση του Πρωθυπουργού για την έξοδο της χώρας από την ενισχυμένη εποπτεία.

“Ο πιο αδίστακτος και χυδαίος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης, αυτός που θα μείνει στην ιστορία για το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου απηύθυνε σήμερα μια προεκλογική ομιλία με ξαναζεσταμένα ψέματα.

Ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπεί τις δυνάμεις που χρεωκόπησαν τη χώρα, που σε ολόκληρη την περίοδο 2015-19 υποστήριζαν το ΔΝΤ, τον Σόιμπλε και τους πιο ακραίους των δανειστών που επιθυμούσαν την παραδειγματική τιμωρία του ελληνικού λαού. Στήριζε αυτούς που διαρκώς ζητούσαν νέα μέτρα χωρίς ποτέ να παραδεχτούν τις αποτυχίες τους. Μέχρι τέλους ζητούσε “πιστοληπτική γραμμή στήριξης”. Δηλαδή νέο μνημόνιο. Με μία φράση ήταν και παραμένει εκπρόσωπος της χρεοκοπίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε το 2019 να παραδώσει μια χώρα με 37 δις στα δημόσια ταμεία, με ρυθμισμένο το χρέος, με 12 συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης, με μειωμένη κατά 10% την ανεργία, ουσιαστική αύξηση του κατώτατου μισθού, επαναφορά κανόνων στην αγορά εργασίας και πραγματική στήριξη του ΕΣΥ και του κοινωνικού κράτους” τονίζει ο κ. Ηλιόπουλος.

“Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη που τρώει από τα έτοιμα, η φτώχεια αυξάνεται ξανά, καταγράφουμε διαρκώς αρνητικά ρεκόρ στην ακρίβεια και για την τεράστια πλειοψηφία των πολιτών ο μήνας δεν βγαίνει.

Ο εφιάλτης Μητσοτάκη σύντομα θα κλείσει και οι πολίτες θα ανοίξουν μια νέα σελίδα δημοκρατικής και κοινωνικής αναγέννησης. Η ιστορία θα φερθεί δίκαια στον Μητσοτάκη και το όνομά του θα γραφτεί πολύ ψηλά στη λίστα αυτών που για το δικό τους και μόνο συμφέρον δεν δίστασαν να βλάψουν τη χώρα” καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram