Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Ροη:

latest

Νέα γυναικοκτονια στη Λάρισα: Άφαντος ο σύντροφος της 35χρονης - Οι μαρτυρίες για καβγάδες του ζευγαριού

Άφαντος παραμένει ο σύντροφος της 35χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμα της οδού Παπαναστασίου στη Λάρισα το απόγευμα...


Άφαντος παραμένει ο σύντροφος της 35χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμα της οδού Παπαναστασίου στη Λάρισα το απόγευμα της Πέμπτης. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Το χρονικό της αποκάλυψης

Η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από την πολυκατοικία ήταν το γεγονός που έκανε για πρώτη φορά τους κατοίκους της περιοχής να απορήσουν. Το μεσημέρι της Πέμπτης, η ιδιοκτήτρια καταστήματος κοντά στην πολυκατοικία, αποφάσισε να διερευνήσει από πού προερχόταν η δυσοσμία και γι’ αυτό κατέβηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Εκεί αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα που οδήγησε στην αποκάλυψη του εγκλήματος, το οποίο «πάγωσε» τη Λάρισα.

Η οσμή του θανάτου

Το απόγευμα της 8ης Σεπτεμβρίου η Αστυνομία δέχτηκε κλήση από την γυναίκα που πρώτη μπήκε στο διαμέρισμα, και μετέβη στο σημείο. Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν, κατέβηκαν τα σκαλιά που οδηγούσαν στο υπόγειο και αμέσως η δυσοσμία, που ακόμα επικρατεί, κυρίευσε την όσφρησή τους.

Ήταν η μυρωδιά από το άψυχο σώμα της γυναίκας που βρήκαν οι αστυνομικοί στο μικρό υπόγειο διαμέρισμα, τυλιγμένο με ένα πάπλωμα και που ήταν ήδη σε αποσύνθεση.

Μια εβδομάδα νεκρή – Άφαντος ο σύντροφος

Αρχικά η πρώτη εκτίμηση ήταν ότι η γυναίκα πέθανε από παθολογικά αίτια αλλά η κατάσταση ξεκαθάρισε όταν έφτασε στο σημείο ο ιατροδικαστής κ. Χρήστος Κραββαρίτης. Η δική του πρώτη εκτίμηση μετέτρεψε το υπόγειο της Παπαναστασίου σε τόπο εγκλήματος.

Όπως δήλωσε την επόμενη μέρα στα ΜΜΕ ο ιατροδικαστής, η γυναίκα έφερε “συντριπτικό κάταγμα κεφαλής, το οποίο προκλήθηκε από θλων αμβλύ όργανο”,  ενώ το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τον θάνατο της γυναίκας ήταν η μια εβδομάδα.

Μετά και το πόρισμα του κ. Κραββαρίτη η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δολοφόνου της 35χρονης με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ως ύποπτο τον σύντροφό της, ο οποίος είναι υπήκοος Πακιστάν και παραμένει άφαντος μέχρι αυτή την ώρα.

Ένας σύντροφος με τον οποίο η γυναίκα, όπως ανέφεραν στο larrissanet.gr, άνθρωποι που εργάζονται και ζουν στην περιοχή, δεν είχε την πλέον «αρμονική» σχέση.

Κατηγορία για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν το πρωί της Παρασκευής κάτοικοι της περιοχής, το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά ενώ και στην Αστυνομία έφτασαν πληροφορίες στο παρελθόν για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι στο larissanet, η γυναίκα ήταν πάντα μαζί με τον άνδρα στις διάφορες δουλειές τους.

Το μέρος που ζούσαν ήταν το μικρό διαμέρισμα στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Εκεί που η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή. Σε ένα μικρό, ακατάστατο και ανήλιο δωμάτιο.


Πηγή: larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ευχαριστούμε πολύ για το Σχόλιο σας


H PressBOMB.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Ακολουθηστε μας...

pressbomb.gr



Instagram Follow on Instagram